به گزارش خبرگزاری شبستان از لرستان، حجت الاسلام سید احمد میرعمادی، نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد، شب گذشته (29 دی) در نشست شورای استانی قانون انطباق خدمات بهداشتی و درمانی با موازین شرع اسلام که در بیت نمایندگی ولی فقیه در خرم آباد برگزار شد، گفت: هر خدمتی در نظام اسلامی باید بر اساس موازین شرعی انجام شود.
وی با بیان اینکه انطباق خدمات بهداشتی، درمانی با موازین شرع اسلام یک ضرورت دینی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است، خاطرنشان کرد: اجرای قانون انطباق خدمات بهداشتی، درمانی با موازین شرع اسلام پاسخ به نیاز فطری و طبیعی انسان است.
حجت الاسلام میرعمادی، ارتقای سطح سلامت جامعه را از دستاوردهای اجرایی این قانون برشمرد و ادامه داد: برای ارج نهادن به ارزش های اجرای قانون انطباق ضروری است.
نماینده ولی فقیه در لرستان، تعهد جامعه پزشکی را جوابگوی اجرای قانون انظباق دانست و اظهار کرد: طرح انطباق در راستای تحقق پیشرفت بر پایه الگوی ایرانی، اسلامی است.
وی پای بندی و توجه جامعه پزشکی به رعایت اصول اخلاقی، آداب اسلامی احکام الهی و اسلامی را از ضروریات اجرای طرح انطباق برشمرد و تاکید کرد: اجرای این قانون لازمه ارتقای سلامت در جامعه است.
حجت الاسلام میرعمادی، از پزشک به عنوان محرم راز بیماران یاد کرد و ادامه داد: پزشک باید اعتماد بیمار را به خود جلب کند تا بیمار به راحتی ناگفته های خود را بازگو کند.
وی، کتمان کاری را از عوامل شیوع بیماری ها در جامعه دانست و گفت: اگر امروز در جامعه ایذر گسترش می یابد به دلیل کتمان کاری فرد مبتلاست و موجب ابتلای دیگران نیز می شود.
حجت الاسلام میرعمادی، عزم جدی مسئولان امر در اجرای قانون انطباق خدمات بهداشتی و درمانی با موازین شرعی را خواستار شد و بیان داشت: اجرای این طرح نیازمند نیروی انسانی متخصص و متناسب با رشته های پزشکی است.
نماینده ولی فقیه در لرستان، با اشاره به اینکه آموزش ها دردانشگاه متناسب با نیاز جامعه نیست، افزود: در برخی بخش ها به حدی دانشجو پذیرش شده است که برای اشتغال آنها با مشکل مواجه شده ایم، اما در بخش هایی نیز با مشکل کمبود نیروی انسانی تحصیل کرده مواجه هستیم.
حجت الاسلام طاهری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این نشست، از محدود بودن فضاهای فیزیکی -درمانی و فقدان نیروهای متخصص همگن در برخی رشته های پزشکی و غیر پزشکی یاد کرد و آن را از موانع اجرای قانون انطباق خدمات بهداشتی، درمانی با موازین شرعی دانست.
وی، بروز این محدودیت را متاثر از عدم فرهنگ سازی در بین مجریان، بیماران و عوامل بهداشتی و درمانی عنوان کرد و اظهار داشت: در راستای فرهنگ سازی برای اجرای هر چه بهتر این قانون، همایش ملی انطباق خدمات بهداشتی، درمانی با موازین شرعی 21 و 22 اردیبهشت سال 90 در خرم آباد برگزار می شود.
شیخ آزادی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در استان نیز در این نشست، خدمات بهداشتی و درمانی را از نیازهای اجتناب ناپذیر شبکه ذکر کرد و گفت: رفع نیازهای بهداشتی و درمانی نیازمندان در جامعه اسلامی باید مطابق با موازین شرعی و شئونات اسلامی باشد.
پایان پیام/
نظر شما