به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، آیت الله محمد طباطبایی شیرازی، یکی از علما و اساتید حوزه علمیه قم، در برنامه جشن میلاد مولود کعبه در امامزاده عبدالله همدان با تبریک میلاد حضرت علی (ع) گفت: ولایت فقیه به عنوان رهبری الهی، در جهت حفظ ارزش های اسلامی حرکت می کند.
وی با بیان اینکه بر اساس ادله و استناد تمامی فقهای بزرگ دین اسلام، ولایت فقیه مسئله پذیرفته شده ای است که همه بر اصل این مسئله توافق دارند، اضافه کرد: حفظ ولایت، افضل عبادات هر مسلمان است و هرکس کوچکترین خدشه ای در این موضوع ایجاد کند، از مکتب اسلام و دین خارج شده است.
وی تصریح کرد: امر و حکم ولی فقیه، امری الهی می باشد، چرا که برای رضای خدا و خدمت به مردم، این امر الهی را بر عهده گرفته است.
آیت الله طباطبایی شیرازی اضافه کرد: همه ارکان نظام اسلامی با وجود ولایت فقیه معنی پذیر خواهد بود، زیرا با وجود ولی فقیه در هر جامعه ای، پیشرفت و توسعه در تمامی زمینه ها بر مبنای عدالت صورت خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: ولایت فقیه برای سعادت انسان ها که در عمل نمودن به احکام اسلام است تلاش کرده و جلو انحراف ها و بدعت ها را می گیرد.
وی اظهار داشت: نقش و جایگاه ولایت فقیه از این جهت که حافظ قوانین اسلام است و عمل نمودن به این قوانین، سعادت انسان ها را به دنبال دارد، نقشی مستقیم در سعادت افراد در جامعه اسلامی دارد.
آیت الله طباطبایی شیرازی گفت: بزرگترین نعمت خداوند در بین نعمت ها، نعمت رهبری پیامبران و امامان معصوم (ع) می باشد چرا که خداوند تنها بر دادن این نعمت به بندگانش منت نهاده و این امر نشان دهنده نقش بزرگ ولایت فقیه در هدایت انسان ها است.
وی با بیان اینکه اگر حکومتی مبتنی بر قوانین قرآن و اسلام نباشد و ولی فقیه آن را سر پرستی و اداره ننماید، مسلما آن حکومت انسان ها را به نابودی می کشاند، اضافه کرد: عزت اسلام و مسلمین در گرو چنین حکومتی است که متولی آن، ولایت فقیه در زمان غیبت امام معصوم (ع) باشد.
وی با بیان اینکه نقش ولایت فقیه در جامعه اسلامی مبین نقش نبوت و امامت و به عبارتی همان هدایت معنوی به سمت کمالات افراد جامعه است، اضافه کرد: ولایت فقیه با تمامی کارکردهایی که دارد، زیر بنا و زیر ساخت هایی را برای ارائه کارکردهای اسلامی در تمامی زمینه ها را فراهم می کند.
آیت الله طباطبایی شیرازی گفت: دعوت به پیروی از ولایت فقیه را امام صادق (ع)، امام عسگری (ع) و امام زمان (عج) تاکید فراوانی داشته اند.
وی با اشاره به منش مردانگی حضرت علی (ع) اضافه کرد: صبوری، تقوا وعدالت از ویژگی های اخلاقی ایشان بود و مردان هم بادی این ویژگی ها را در خود تقویت کنند.
پایان پیام/
نظر شما