نسرین سلطانخواه، رییس بنیاد ملی نخبگان در خصوص راهاندازی نمایندگی بنیاد ملی نخبگان در دانشگاه هابه خبرنگار شبستان گفت:دفتر نمایندگی بنیاد ملی نخبگان در دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده و قرار است در سال جاری نیز در چند دانشگاه دیگر از جمله دانشگاه تهران که بیشترین تعداد نخبگان و استعدادهای برتر تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان را دارد دفتر نمایندگی بنیاد راهاندازی کنیم.
وی با بیان اینکه درحال حاضر بیش از 11 هزار نخبه و استعداد برتر تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان هستند، افزود: تفاوت این قشر با ارباب رجوع سایر دستگاهها این است که در یک دستگاه اجرایی، ارباب رجوع تنها یک یا دو بار به آن مراجعه میکند و دیگر ارتباط او با دستگاه قطع میشود، در حالی که بنیاد ملی نخبگان با جمعیت 11 هزار نفری نخبگان که هر سال بر تعداد آنها نیز افزوده میشود، ارتباط چندین ساله دارد.
رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه هر ساله بر جمعیت اقشار مختلف مرتبط با بنیاد ملی نخبگان افزوده شده و تسهیلات بنیاد نیز افزایش مییابد، تصریح کرد: در حال حاضر حدود 20 نوع تسهیلات به نخبگان و استعدادهای برتر ارائه میشود و هر یک از اقشار نخبگان تعدادی از این تسهیلات را دریافت میکنند.
سلطانخواه با اشاره به اینکه در حوزه مخترعان تا کنون بیش از 11 هزار تقاضای تاییدیه علمی اختراع به جشنوارههای بنیاد و سامانه ارزیابی اختراعات واصل شده است خاطر نشان کرد: از این تعداد بیش از هفت هزار اختراع تاییدیههای اولیه را دریافت کردهاند و بیش از یک هزار و 400 اختراع نیز تاییدیه سطح سه بنیاد ملی نخبگان را اخذ کرده و در حال حاضر از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده میکنند.
وی با اشاره به تحصیل بیش از یک هزار و 300 نخبه و استعداد برتر در دانشگاه صنعتی شریف، افزود: در دانشگاهها و مراکز نخبهپروری که بیشترین تعداد نخبگان و استعدادهای برتر را دارند دفاتر نمایندگی بنیاد ملی نخبگان راهاندازی شده است. به عنوان مثال تنها در دانشگاه صنعتی شریف بیش از یک هزار و 300 تن از دانشجویان مرتبط با بنیاد ملی نخبگان هستند که بیش از یکسال از راهاندازی نمایندگی بنیاد ملی نخبگان در این دانشگاه میگذرد.
پایان پیام/
نظر شما