احمد علی راهداری، مدیر برنامه ریزی و فناوری اطلاعات کمیته امداد سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: ارتباط زیر ساختی و سریع با مدیریت شهرستانها و شبکه دولت و امکان برقرار کردن ارتباطات از طریق خطوط اینترانت، خدمات رسانی سریع به مددجویان و تبادل اطلاعات بین ادارات کمیته امداد سراسر استان از جمله دستاوردهای این پروژه فیبرنوری است.
وی افزود: با پروژه فیبرنوری از طریق خرید 21 خط جی دیتا در تمام شهرستانها و مناطق استان امکان برقرار ارتباط حاصل می شود.
مدیر برنامه ریزی و فناوری اطلاعات کمیته امداد سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: پروژه فیبرنوری کمیته امداد سیستان و بلوچستان در سه ماه دوم سال جدید قابل بهره برداری است.
راهداری گفت: فیبرنوری داری پهنای باند بسیار بالاتر از کابل های معمولی می باشد، با فیبر نوری می توانیم تلویزیون، تلفن،ویدیو کنفرانس و داده های دیگر را به راحتی با پهنای باند بالا تا 100 مگابیت انتقال داد.
وی افزود: امروزه از فیبر نوری در موارد متفاوتی نظیر شبکه های تلفن شهری و بین شهری ، شبکه های کامپیوتری و اینترنت استفاده به عمل می آید.
راهداری یادآور شد: فیبرنوری رشته ای از تارهای شیشه ای بوده که هر یک از تارها دارای ضخامتی معادل تار موی انسان را داشته و از آنان برای انتقال اطلاعات در مسافت های طولانی استفاده می شود.
پایان پیام/
نظر شما