دانش بومی زعفران در خراسان جنوبی گردآوری می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: دانش بومی زعفران توسط کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان درحال گردآوری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، غلامرضا هادربادی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گردهمایی روسای مراکز تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی منطقه 3 کشور شامل "سیستان و بلوچستان، کرمان، بوشهر، هرمزگان، فارس، جیرفت و خراسان جنوبی" اظهار داشت: خراسان جنوبی سرزمین طلای سرخ بوده که در این راستا رتبه اول تولید زرشک و عناب در کشور را به خود اختصاص داده است و سایر محصولات مزیت دار استان نیز در زمره محصولات صادراتی کشور قرار دارد.


وی با اشاره به اینکه سال 2007 یک سوم شاغلان دنیا در بخش کشاورزی مشغول فعالیت بودند، افزود: در ایران بیش از 25 درصد تولید ناخالص داخلی در بخش کشاورزی بوده و در خراسان جنوبی نیز بیش از 20 درصد ارزش افزوده، 34 درصد اشتغال و 48درصد اشتغال مردم در بخش کشاورزی است.


رئیس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی محور توسعه استان است ولی درآمد کشاورزان استان از میانگین کشوری پایین‌تر است، گفت: کشاورزی در خراسان جنوبی امنیت محور و مولد است ضمن اینکه سلامت انسان ها در بخش کشاورزی است.


به گزارش اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، وی تصریح کرد: سه ضلع مهم بهره وری در بخش کشاورزی، آموزش، تحقیقات و ترویج هستند که کارشناسان مراکز تحقیقات کشاورزی باید مروج باشند و ترویج کشاورزی باید بر دانش بومی تکیه داشته باشد.


هادربادی از افزایش دو برابری اعتبارات ترویج کشاورزی در سال 91 خبر داد و افزود: برای بهبود بهره وری بایستی به دانش بومی توجه ویژه ای مبذول داشت و جلسات را باید با نمایندگان کشاورزان افزایش داد و تصمیم گیری و بررسی مشکلات کشاورزان و مسئله یابی باید در سر مزرعه باشد همچنین برنامه ریزی های بخش کشاورزی بر اساس توانمندی ها باشد چون توسعه بر مبنای قابلیت ها برنامه ریزی می شود.


پایان پیام/

کد خبر 138333

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha