به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، آیت الله زین العابدین قربانی، امام جمعه رشت، شب گذشته (29 دی) در هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش گیلان که در بیت امام جمعه برگزار شد، با اشاره به تبلیغ متعارض نشان دادن دین با علم در قرون گذشته، گفت: علم در اسلام به عنوان عاملی برای رسیدن به حقایق آفرینش و آنچه خداوند با قلم تکوین و تشریع نوشته است، تعریف می شود.
امام جمعه رشت با بیان اینکه تبلیغ تضاد میان دین و علم باعث بی ارزش تلقی شدن علوم انسانی شد، خاطرنشان کرد: در اسلام، پیامبر(ص) و ائمه(س) ضمن تبلیغ دین، به علم آموزی برای فهم بهتر حقایق دین توصیه می کردند.
عضو مجلس خبرگان رهبری، تألیفات و تحقیقات دانشمندان مسلمان را منشا حرکت علمی غرب دانست و گفت: علوم اسلامی جهان غرب را متحول کرد.
نماینده ولی فقیه در گیلان اضافه کرد: غرب در جریان جنگ های صلیبی به کتاب های دانشمندان مسلمان دست پیدا کرده است و با ترجمه تحقیقات دانشمندان اسلامی به جهش علمی و توسعه فن آوری رسید.
وی با اشاره به ترویج ضد علم و توسعه بودن دین در زمان حکومت های کمونیستی و لیبرالیستی، اعلام کرد: پیش از انقلاب، دیندار و مسلمان بودن با عقب ماندگی و مخالف علم بودن، برابر بود.
آیت الله قربانی، انقلاب اسلامی را موجب وارد شدن اسلام در دانشگاه ها و مدارس خواند و گفت: پس از انقلاب دینداری از ضد ارزش به ارزشی اصیل و انقلابی تبدیل شد.
وی به فعالیت گسترده رسانه های ماهواره ای و اینترنتی غربی اشاره کرد و افزود: رسانه های غربی عفت و اخلاق جامعه را نشانه رفته اند و با وجود تبلیغ گسترده و فنی غرب، نمی توان به مراسم سخنرانی و نماز جمعه ها برای تبلیغ دین اکتفا کرد.
امام جمعه رشت، آموزش و پرورش را مهم ترین پایگاه برای توجه دادن نسل نو به حقایق دین را آموزش دانست و با سازنده خواندن برنامه های دینی تلویزیون در سال های اخیر و تالیف کتاب های برجسته دینی، یادآور شد: آموزش و پرورش نخستین تلنگر و جرقه برای دین باور تربیت شدن نسل جوان جامعه را ایجاد می کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه در مکتب علوی و اسلامی دانش با معرفت الله آغاز می شود، اعلام کرد: دانش منهای تعهد و دین فاجعه هیروشیما و ناکازاکی را پدید می آورد.
وی، مدیران آموزش و پرورش را به هوشیاری در خصوص فعالیت فرقه های انحرافی فراخواند و تصریح کرد: فرقه های انحرافی و مکاتب ضاله برای دانش آموزان و نوجوانان برنامه ریزی می کنند و نباید اجازه داد به بهانه های واهی آزادی بیان و عقیده، عقاید خرافه و مکاتب انحرافی در نسل جوان رواج پیدا کند.
وی با بیان اینکه بهره مندی از حقایق دین و ترویج درست اسلام راه تبلیغ فرقه های انحرافی را می بنند، خاطر نشان کرد: دوران کنونی دوران رهایی اسلام از غربت است و موج اسلام خواهی سراسر دنیا را فراگرفته است.
وی با تاکید بر اینکه مدیران آموزشی باید دین را برای دانش آموزان، داروی شفا بخش، آرامش بخش و آیین زندگی معرفی کنند، ابراز امیداواری کرد: آموزش و پرورش بتواند جامعه ای برتر پدید بیاورد که دانش آموزان، نقش انقلابی خود را در آینده ایفا کنند.
گفتنی است، در ابتدای این مراسم، ایوب نجف زاده، مدیر کل آموزش و پرورش گیلان نیز طی سخنانی گزارشی از عملکرد حوزه آموزش استان ارائه کرد.
پایان پیام/
نظر شما