اهدای زمین برای ساخت کتابخانه عمومی در صیدون و شوشتر

مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان، از اهدای زمین برای ساخت کتابخانه عمومی در صیدون و شهرستان شوشتر خبر داد.

لفته منصوری، مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان، با بیان اینکه میزان پیشرفت فرهنگ در هر جامعه نسبتی تنگاتنگ به میزان مطالعه فردی و برخورد مناسب افراد آن جامعه با کتاب وکتابخوانی دارد، به خبرنگار شبستان گفت: به دلیل عدم وصول نیم درصد توسط شهرداری ها کتابخانه ها با مشکلاتی مواجه هستند.

 

مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان، تصریح کرد: کتابخانه های عمومی در گسترش دانش جامعه نقش به سزایی دارند و عزم این نهاد کمک به بالندگی و شکوفایی استعدادهای فردی در راستای تولید اندیشه، علم و غنای فرهنگ جامعه است.

 

وی از اهدای قطعه زمین استاندارد در صیدون توسط شورای شهر صیدون خبر داد و اضافه کرد: کتابخانه شهدای صیدون با کاهش عضو و مراجعان رو به رو است که امیدواریم با هماهنگی، همفکری و همکاری مدیران بتوانیم این کمبود و کاستی ها را جبران کنیم.

 

منصوری، افزود: مشکل اصلی کتابخانه صیدون فاصله گرفتن از مرکز شهر است و شهرداری صیدون در صدد است در مرکز شهر و در پارک رسالت زمین جهت احداث کتابخانه جدید به صورت رایگان اهدا کرده تا بتوان از این طریق رضایت مردم و مراجعان به کتابخانه ها را برطرف کرد.

 

وی از انتخاب قطعه زمینی جهت جا به جایی و احداث ساختمان جدید کتابخانه حکیم وفایی شوشتر خبر داد و اذعان داشت: به دلیل نیازهایی که در شوشتر در حوزه کتابخانه های عمومی احساس می شود، در سال جاری، تخصیص اعتبارات لازم جهت توسعه فیزیکی کتابخانه های این شهرستان از جمله در شهر گوریه، شهرک اندیشه و کتابخانه حکیم وفایی به صورت جدی در دستور کار فرماندار قرار می گیرد.

 

وی تأکید کرد: با توجه به لزوم دستیابی به اهداف سند نهضت مطالعه مفید، توسعه فیزیکی کتابخانه های شهرستان شوشتر پیش نیاز رسیدن به اهداف این سند می باشد، لذا ضرورت دارد تا ابتدا کتابخانه های شهرستان به لحاظ فیزیکی توسعه یافته تا زمینه بالا رفتن شاخص های دیگر از جمله تعداد عضو، تعداد منابع و تعداد مراجعه کننده فراهم شود.

 

مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان، ادامه داد: موضوع تحویل زمین شهرداری جهت جا به جایی و احداث ساختمان جدید کتابخانه حکیم وفایی توسط شهرداری و شورای شهر و اداره کتابخانه های عمومی به صورت جدی پیگیری شود چرا که ساختمان فعلی کتابخانه در طرح تعریض خیابان قرار گرفته و باید تخریب گردد و تخریب زمانی انجام خواهد شد که کار ساخت کتابخانه در مکان جدید آغاز شده باشد.

 

وی همچنین از تدوین رئوس برنامه های سال 91 کتابخانه های عمومی خرمشهر خبر داد و یاد آور شد: در حال حاضر دو مشکل عمده در کتابخانه های عمومی این شهرستان وجود دارد اول اینکه هجوم دانش آموزان و دانشجویان مخصوصاً در فصل امتحانات و کنکور تمام فضای کتابخانه ها را اشغال می کند و دیگر مجالی برای مراجعان واقعی کتابخانه ها باقی نمی ماند که حل این مشکل تنها از طریق تأسیس قرائت خانه در سطح شهر امکان پذیر است.

 

منصوری، بیان داشت: مشکل عمده دیگر کتابخانه ها عدم دریافت نیم درصد درآمد شهرداری در چندین ماه اخیر ات که مشکلات فراوانی از جمله عدم توان پرداخت قبوض آب و برق و انجام سایر هزینه ها از قبیل خرید ملزومات اداری، تعمیر و سرویس وسایل سرمایشی، نظافت کتابخانه ها و... برای کتابخانه ها ایجاد کرده است.

 

وی با بیان اینکه در سال جاری 8 برنامه اصلی در رأس برنامه های کتابخانه های عمومی خرمشهر قرار دارد، عنوان کرد: این برنامه ها شامل بازسازی و محوطه سازی کتابخانه های موجود در شهرستان، احداث دو کتابخانه محله ای در سطح شهر، پیگیری جهت ساخت کتابخانه مرکزی شهرستان، الکترونیکی کردن کتابخانه ها، محاسبه و پرداخت مطالبات کتابخانه ها از شهرداری، حل مشکل نیروی خدماتی کتابخانه ها، ایجاد مرکز کتاب تخصصی آموزش عالی به جای کتابخانه های محله ای و معرفی مدارس با امکانات خوب جهت ایجاد قرائت خانه است.

 

وی با بیان اینکه با استفاده از امکانات شهرستان و با در نظر گرفتن 400 متر فضا، کتابخانه محلی در کوی بایندر و یا بلوار ساحلی خرمشهر ایجاد می شود، به راه اندازی پیک تحویل بسته های کتاب به درب منازل به صورت امانت در اندیمشک توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و تعمیر کتابخانه عمومی شهید عباسپور با کمک بخشداری و دهیاری شهرستان اشاره کرد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 138242

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha