ماموستا ایوب احمد پور، معاونت آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور با اشاره به استقبال پرشور علاقه مندان از فراخوان پژوهش علمی و تحقیق در این مرکز به خبرنگار شبستان در سنندج، گفت: با توجه به اتمام مهلت ارسال مقالات به این همایش و استقبال گسترده و کم نظیر پژوهشگران، مبلغان و طلاب اهل قلم منطقه، تمهیدی در نظر گرفته شد که فراخوان مقاله تا 31خرداد ماه تمدید شود.
وی با اشاره به اینکه علاقه مندانی که تاکنون نسبت به ارسال مقالات اقدام نکرده اند فرصت دارند پژوهش های خود را به دبیرخانه فراخوان ارسال کنند، اظهار داشت: این فراخوان در موضوعات کمیسیون آموزشی و درسی، کمیسیون نیازها، آسیب ها و تهدیدات و فرصت ها، کمیسیون مدیریت آموزشی، کمیسیون فقهی و کمیسیون ویژه برگزار می شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: کمیسیون آموزشی و درسی شامل فقه و اصول، فلسفه و کلام، تفسیر و حدیث، ادیان و مذاهب، تاریخ و ادبیات و مطالعات تطبیقی و مقارنه ای، کمیسیون مدیریت آموزشی در زمینه اثر بخشی آموزشی، اساتید و پژوهشگران، پژوهش محوری در آموزش، آسیب شناسی، ارزشیابی، روش ها، شیوه ها و ابزارهای آموزشی و امکان سنجی و نیازسنجی و کمیسیون فقهی در زمینه های متدلوژی فقه تطبیقی، احکام خانواده، قضاوت، رویت هلال و وقف برگزار می شود.
معاونت آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور با بیان اینکه این فراخوان در سطح کشور برای اولین بار توسط معاونت آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد، تصریح کرد: تقویت دانش مبتنی بر پژوهش در بین طلاب و روحانیون، تقویت شیوه های پژوهش در حال فعالیت هسته های پژوهشی و تقویت رفتار پژوهشی در میان طلاب و روحانیون منطقه در قالب تشکیل هسته های پژوهش از جمله این اهداف است.
ماموستا احمدپور، حساس کردن فضای فرهنگی جامعه، ایجاد شادابی و تحرک در مدارس و حجره های علوم دینی، ایجاد روحیه مسئولیت پذیری و خودباوری در میان طلاب و شناسایی استعدادهای بالقوه طلاب را از دیگر اهداف فراخوان پژوهشی عنوان کرد.
وی با اشاره به آثار رسیده به دبیرخانه در عناوین و موضوعات کمیسیون آموزشی و درسی، کمیسیون نیازها، آسیبها و تهدیدات و فرصتها، کمیسیون مدیریت آموزشی، کمیسیون فقهی و کمیسیون ویژه ها، عنوان داشت: تا کنون بیش از 50 اثر تحقیقی و پژوهشی که هر یک دارای مشخصه های ارزنده و ارزشی (امتیازات علمی) در زمینه تحقیقات میدانی و کتابخانه ای می باشند توسط علمای اهل قلم منطقه به دبیرخانه رسیده است.
ماموستا احمدپور با اشاره به اینکه پژوهش های میدانی در اولویت است و هر پژوهشگر و نویسنده می تواند با ارائه 3 اثر در فراخوان شرکت کند، افزود: آثاربرتر رسیده به دبیرخانه در قالب مجموعه ای چاپ خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما