علی امیری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه به خبرنگار شبستان گفت: نگاه ما به مسائل مربوط به شهدا یک نگاه دستگاهی یا منطقه ای نیست؛ بلکه ما با نگاهی ملی، شهید و شهادت را نماد شرف و عزت اسلام و انقلاب می دانیم.
امیری بیان کرد: برگزاری یک یادواره شهدا را نمی توان عملکرد یک اداره خواند؛ بلکه کار کردن برای فرهنگ شهید و شهادت رسالتی فرا دستگاهی و ملی است که همه ما باید وجود و امنیت خود را مدیون ایثارگری های رزمندگان اسلام در جبهه و جنگ و خون شهیدان عزیز بدانیم.
این مسئول امور ایثارگران در استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: همه نیاز ما به دیگر دستگاه ها و نهادهای اداری نیاز فکری و محتوایی است و این بنیاد همه هزینه های برگزاری یادواره ها را تامین می کند.
وی یادآور شد: برگزاری این نشست به منظور کیفیت بخشی به روح معنوی این مراسم فرهنگی بوده که امید است منشا خیر و برکت شود.
علی امیری گفت: هدف از برگزاری این یادواره ترویج بیش از پیش فرهنگ ایثار و شهادت و گرامیداشت یاد، خاطره و رشادت های شهدا، ایثارگران و جانبازان در طول هشت سال دفاع مقدس است.
وی برگزاری یادواره شهدا را بهترین و مهم ترین ابزار فرهنگی برای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه دانست و افزود: باید بتوان با برگزاری این یادواره ها جوانان و نوجوانان امروز را با رشادت ها و ایثارگری های شهدا، ایثارگران و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بیشتر آشنا کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری بیش از 10 یادواره شهدا در شهرستان های مختلف کهگیلویه و بویراحمد طی یک سال گذشته خبر داد و بیان کرد: اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به لحاظ تعداد و محتوای برگزاری یادواره ها در کشور رتبه برتر را کسب کرد.
وی اظهار داشت: این یادواره با حضور شخصیت های مذهبی، سیاسی و برخی از فرماندهان ارشد نظامی و امنیتی کشور برگزار می شود.
امیری، سخنران ویژه این یادواره را آیت الله کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری اعلام کرد و گفت: برپایی نمایشگاه آثار و دست نوشته های شهدا، برگزاری مسابقات فرهنگی، مسابقه خاطره گویی و برگزاری مراسم مختلف معنوی از سایر برنامه های ویژه این یادواره است.
پایان پیام/
نظر شما