به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از مرکز روابط عمومی ,اطلاع رسانی و امور بین الملل به نقل از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این مطلب در مراسم رونمایی از فاز نخست شبکه ملی فرهنگ گفت: از زمان انعقاد قرارداد راهاندازی شبکه ملی فرهنگ میان معاونت فناوری ریاست جمهوری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکنون، 270 خانه و مجتمع فرهنگی دیجیتال راهاندازی شده است که به طور متوسط در هر ماه، 10 مرکز آغاز به کار کرده است و البته ظرف ماههای آتی، تعداد خانهها و مجتمعهای دیجیتال به 500 افزایش خواهد یافت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تاکنون 700 مرکز ارزیابی و استانداردهای لازم را برای برپایی خانه فرهنگ دیجیتال کسب کردهاند، افزود: بیش از 1000 مرکز در مساجد نیز درخواست خود را به شبکه ملی فرهنگ ارایه کردهاند.
وی تصریح کرد: تا کنون 23 مجتمع فرهنگی دیجیتال استانی، 22 مجتمع فرهنگ دیجیتال شهری و 225 خانه فرهنگ دیجیتال راهاندازی شده است.
حسینی به ورود خیرین غیردولتی به عرصه ساخت مجتمعهای فرهنگی دیجیتال اشاره کرد و گفت: اگر افراد خیر تشویق شوند، حتما حضور پررنگتری در ساخت و راهاندازی این مجتمعها خواهند داشت.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات بینالمللی بازیهای رایانهای(جام دیجیتال) از سوی مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال، گفت: این مسابقات در تیرماه سال جاری در فضای مجازی برگزار خواهد شد و تاکنون توانسته مخاطبان زیادی را به خود جلب کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: جام دیجیتال با محوریت دو مجتمع فرهنگی دیجیتال 29 بهمن تبریز و آیتاله نجومی کرمانشاه برگزار میشود.
حسینی در ادامه به بیان اهمیت رسانههای دیجیتال در عصر فعلی پرداخت و گفت: رسانههای دیجیتال؛ به دلیل ویژگی تعاملی با قابلیت برخورد سریع، امکانات متنوع و انعطافپذیری توانستهاند ظرفیت بالایی را به خود اختصاص داده و مخاطبان بیشماری را جذب کنند؛ به نحوی که تعداد مخاطبان با رسانههای مکتوب قابل مقایسه نیست.
وی تاکید کرد: باید تحولات دنیای دیجیتال را مدیریت کرده و در جهت منافع ملی هدایت کرد، این در حالی است که اگر حالت انفعالی در این فضا بروز کند، فکر و اندیشه دیگران به ما تحمیل خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما