به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، مراد علی میر، رییس سازمان امور اقتصادی و دارایی استان یزد گفت: در نشستی که با حضور مسئولان سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران، سازمان امور اقتصادی و دارایی استان یزد و شرکت خارجی ایتالیا در تهران تشکیل شد، در خصوص راههای جذب سرمایهگذاری و استفاده از کمکهای فنی و اقتصادی گروه یاد شده، بحث و تبادل نظر و تصمیماتی گرفته شد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر واحد تولید سیمان طبس در حال ساخت میباشد و قرار است در راستای توسعه آن، دستگاه و تجهیزات روز دنیا توسط گروه سرمایهگذار ایتالیایی، خریداری و در اختیار شرکت داخلی قرار گیرد.
وی هدف از جذب سرمایهگذاری خارجی را افزایش تولید سیمان و صادرات آن به خارج از کشور بیان کرد و گفت: هرگونه همکاری و جذب سرمایهگذاری خارجی با هماهنگی سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران انجام میشود.
پنج طرح سرمایه گذاری خارجی با بیش از 18 میلیون دلار در استان در دست اجراست
رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی استان یزد در جمع مدیران بخش های مختلف اقتصادی این استان استقبال سرمایه گذاران خارجی برای انجام فعالیت های اقتصادی در این استان را خوب توصیف کرد و گفت: هم اینک پنج طرح سرمایه گذاری خارجی با سرمایه گذاری معادل 18 میلیون و 217 هزار دلار در یزد در دست اجراست.
وی برگزاری جلسات با سرمایه گذاران خارجی، ارسال اطلاعات پروژه های مربوط به گردشگری سلامت به شرکت کره جنوبی و ارتباط این شرکت با شرکای داخلی، ایجاد و تجهیز ستاد سرمایه گذاری استان، ارسال کتاب " یزد فرصتی برای سرمایهگذاری" به کلیه سفارتخانههای کشور و همچنین سفارتخانههای کشورهای خارجی حاضر در کشور، برگزاری جلسات هماندیشی و تبادل نظر با دستگاه های اجرایی در خصوص فرصت های سرمایه گذاری در استان، بازدید از پروژه های سرمایهگذاران خارجی و پیگیری رفع موانع و مشکلات فراروی آن را از جمله اقدامات انجام شده در راستای جذب سرمایهگذاران خارجی در استان برشمرد.
میر گفت: معرفی استان و توانمندی های اقتصادی آن، شناسایی و بازاریابی فرصت های سرمایه گذاری، فرهنگ سازی و مساعد نمودن فضای سرمایه گذاری در استان، افزایش سطح آگاهی فعالان اقتصادی، مسوولان و کارشناسان دستگاه های اجرایی با موضوع سرمایه گذاری، کاهش بروکراسی اداری در صدور مجوزهای مورد نیاز سرمایه گذاران و عرضه پتانسیل ها و ظرفیت های متنوع سرمایه گذاری برای توسعه و پیشرفت اقتصادی و صنعتی استان از دیگر اقدامات در این زمینه است.
گفتنی است، طی سال های اخیر با اقدامات انجام شده روند سرمایه گذاری در استان یزد روبه رشد است و جهش قابل ملاحظه ای یافته است و گروههای مختلف سرمایه گذار داخلی و خارجی آمادگی خود را برای سرمایه گذاری در این استان اعلام کرده و برخی آنها نیز در حال فعالیت در این بخش هستند.
استان صنعتی و معدنی یزد، دارای ظرفیت ها و پتانسیل های ویژه برای سرمایه گذاری است و وجود واحدهای صنایع، معادن، کارخانجات و واحدهای بزرگ تولیدی نظیر فولاد، سنگ آهن بافق، زغال سنگ طبس و کاشی این استان را به قطب صنعتی و معدنی کشور تبدیل نموده است و بستر و زمینه لازم را برای سرمایه گذاری در این بخش فراهم نموده است.
مهدی مهدی یار، مسئول ستاد خدمات سرمایه گذاری استان یزد پیش از این با اشاره به صدور مجوز و فعالیت چندین سرمایه گذار خارجی در این استان، به خبرنگار شبستان گفت: یزد از امکانات و زیرساخت های مناسبی برای سرمایه گذاری برخوردار است از همین رو با وجود همه تحریم ها و فشارهایی که در مسیر پیشرفت ملت ایران ایجاد شده است، سرمایه گذاران خارجی مشتاق حضور در این استان هستند.
وی به مذاکرات با سرمایه گذاران خارجی در زمینه فولاد و کاشی اشاره کرد و افزود: استان یزد در زمینه صنایع کاشی و فولاد از توانمندی های مناسبی برخوردار است و در مذاکرات با سرمایه گذاری خارجی بر استفاده از تکنولوژی کم آبخواه و سازگار با محیط زیست تاکید شده است.
مهدی یار ادامه داد: دو کارخانه کاشی با سرمایه گذاری خارجی، تکنولوژی و ماشین آلات روز در مناطق محرومی نظیر بهاباد با مجموع 80 میلیون دلار سرمایه گذاری، احداث می شود و مجوزهای لازم برای این سرمایه گذاری صادر شده است.
وی از مذاکره با سرمایه گذاران خارجی در صنایعی نظیر فولاد و جی تی ال(فراورده های نفتی) خبر داد و افزود: اشتیاق سرمایه گذاران خارجی به پیگیری موضوعات، بیانگر بی تاثیر بودن ابزار تحریم در برابر ملت مقاوم ایران اسلامی است.
پایان پیام/
نظر شما