به گزارش خبرگزاری شبستان، تحلیل چهره های سیاسی و فعالیت های آنها طی دهه گذشته و تاثیر و ارتباط آن با اشاعه اسلام هراسی در جهان مطلبی است که روزنامه لوموند فرانسه طی ارائه گزارش مفصلی آن را نشان می دهد.
در این گزارش آمده است که از منظر سیاستمداران غرب و فرانسه همزیستی مسالمت آمیز میان مسلمانان و دیگر ادیان جهان کاری غیرممکن است که تنها در مدینه فاضله محقق می شود. این دیدگاه در تمام رقابت های انتخاباتی سیاسی دنیای غرب مرسوم است و جذب حامیان بیشتر از پس مبارزه با اسلام گزینه ای است که سیاستمداران با دست آویز شدن به آن علاوه بر محبوبیت بیشتر قشر مسلمان جامعه را در مهجوریت می گنجانند.
در این میان همواره مثلث های سیاسی ای در صحنه رقابت و پارلمان غرب تشکیل می شود که ضلع تنهای آن اسلام است و گروههای کوچک حامی مسلمانان در این نقطه هدف باید از خود دفاع کنند و زیر رگبار اتهامات دوام بیاورند.
سیاستمداران غربی به گونه ای مهاجران مسلمان را از مردم خود جدا می دانند که گویی اینها جامعه هایی مضر برای سلامت اجتماع خالص آنها هستند و مردم نیز فارق از اینکه این مبارزه به نوعی نژادپرستی و تبعیض نژادی را در خود مخفی کرده است آن را می پذیرند و از آن استقبال می کنند.
بررسی عمیق انتخابات ریاست جمهوری فرانسه از همان آغاز یعنی در 22 آوریل در شبکه فرانس دو ثابت می کند نخستین ابزار قربانی شده برای پیش رفتن در مسیر سیاست مسلمانان هستند.
آمار هشدار دهنده دیگر از مرکز تحقیقات پیو نشان می دهد 6 درصد از اروپایی ها برابر با چهل و چهار میلیون و یکهزار نفر به خاطر تبلیغات منفی ای که والدین علیه اسلام به آنها تحمیل کرده اند نسبت به مسلمانان بدگمان هستند و پیش بینی می شود این آمار تا سال 2030 به هشت درصد برسد.
بسیاری از روشنفکران در آثار ،کنفرانس ها و در اینترنت گروههای سیاسی فعال در جوامع غربی را مبارزان ضد اسلام افراط گرا نامیده اند.
کسی که برای نخستین بار راه اسلام هراسی را گشود ساموئل هانتینگتون، سیاستمدار آمریکایی با کتاب « شوک تمدن ها » است که در سال 1997 همین کتاب را در فرانسه برگرداند.
این کتاب منعکس کننده ای این تفکر غلط است که اسلام دارای ارزش هایی است که مانع از ان می شود تا مسلمانان با دنیای بیرون خود ارتباط برقرار کنند و پذیرای عقاید دیگران باشند.
به این ترتیب بعد از هانتینگتون مقاله های بسیاری از این باب منتشر شد که در همه آنها غرب و دنیای مسلمانان را دو جبهه مخالف برشمرده است.
همانگونه که می بینیم در بسیاری از تحقیقات نشان داده شده که محله هایی که در آن مسلمان و غیر مسلمان به خصوص پیروان رفتارهایی چون هم جنس گرایی با هم زندگی می کنند به واسطه مسئله اسلام هراسی که عمدتا از سو ی مساند بالا دستی چون شهرداری های فعال دنبال می شود زندگی به سختی پیش می رود.
برخی دیگر قاطعانه تاکید می کنند که اسلام برای قاره اروپا تهدید محسوب می شود در سال 206 بت یوور مقاله نویس انگلیسی در اروپاییا اینگونه ادعا کرد که اروپا به زودی پر از عرب های مسلمان مهاجری می شود که می خواهند برتری فرهنگ خود را تحمیل کنند.
پایان پیام/
نظر شما