فعالیت سمن‌ها مصداق جهاد در نظام اسلامی است

استاندار گیلان، با بیان اینکه احساس مسئولیت و تکلیف مداری برای خدمت به کشور از مشخصه های سازمان های مردم نهاد است، گفت: فعالیت سمن ها مصداق جهاد در نظام اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مهندس مهدی سعادتی، استاندار گیلان در همایش سازمان های مردم نهاد استان که در سالن الغدیر استانداری برگزار شد، سازمان های مردم نهاد را کانون فعالیت صالحان و جوانان دین یاور دانست و گفت: فعالیت سمن ها مصداق جهاد در نظام اسلامی است.

 

استاندار گیلان با بیان اینکه سمن ها جایگاه خاص و مهمی در جامعه دارند، افزود: احساس مسئولیت و تکلیف مداری برای خدمت به کشور از مشخصه های سازمان های مردم نهاد است.

 

وی ایران را یک الگوی به تمام معنا برای جهان خواند و خاطر نشان کرد: تهدیدات اقتصادی، امنیتی و تحریم ها برای در هم شکستن اراده و احساس مسئولیت مردم است.

 

سعادتی، سمن ها را پرچمدار حرکت رو به جلو در تعالی و پیشرفت کشور معرفی کرد و گفت: هر چه قدر انسجام، اتحاد و احساس مسئولیت بیشتر باشد، توسعه کشور با سرعت بیشتری انجام می شود.

 

استاندار گیلان با تاکید بر اینکه تذکرات مردم از طریق سمن ها به دولت و مدیران منتقل می شود، اظهار کرد: مدیران و مسئولان، نمایندگان صدها هزار نفرند و سمن ها یکی از مسیرهای مهم ارتباطی دولت و مردم هستند و باید مسئولان را در مسیر هدایت کنند.

 

وی تصریح کرد: امری مقدس تر از خدمتگذاری به مردم نیست و میزان رضایتمندی مردم از مسئولان نشان می دهد که فعالیت مسئولان تا چه میزان در مسیر انقلاب است.

 

سعادتی، باور مدیران و مسئولان نظام درباره سمن ها را در پیشبرد اهداف کشور و گسترش فعالیتی سمن ها و میزان مشارکت آنها در تصمیم گیری ها موثر دانست و گفت: فلسفه ذاتی وجود دو هزار تشکل مردم نهاد گیلان، معطوف کردن تلاش ها برای از بین بردن مشکلات مردم است.

 

وی دولت نهم و دهم را از مردمی ترین دولت های بعد از انقلاب دانست و بیان کرد: اگر مسئولان به حرف مردم خوب گوش بدهند از مسیر اصلی منحرف نمی شوند و این وظیفه مهم سمن هاست که حرف های مردم را به مسئولان منتقل کنند.

 

استاندار گیلان با ضروری خواندن تشکیل شورای مرکزی سمن ها در گیلان، گفت: این شورا می تواند با جلسات ماهانه خود با استاندار و مسئولان اجرایی استان به نحو موثرتری در تصمیم گیری ها و اجرایی شدن طرح های دولت مشارکت داشته باشد.

 

وی اضافه کرد: سمن ها باید یک هویت علمی داشته باشند و در تصمیم گیری های استان فعالیت داشته باشند.

 

سعادتی با اشاره به خودکفا و مردمی بودن سمن ها گفت: این موضوع به معنای عدم حمایت های مالی از سمن ها نیست اما منابع مالی استانداری نیز محدود است.

 

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به تاثیرگذاری انقلاب و تلاش های مجاهدانه جوانان ایرانی در به وجود آمدن بیداری اسلامی اشاره کرد و اذعان داشت: جوانان ایرانی در اوج هستند و با اقتدار پیش می روند.

 

استاندار گیلان با بیان اینکه خاورمیانه جدید و جامعه نوین جهانی با رویکرد اسلامی درحال شکل گیری است، گفت: بخش اعظمی از رسالت بزرگ جهانی شدن اسلام بر دوش سمن ها است و بر همین اساس سمن ها باید جهانی بیاندیشند.

 

وی نظام جهوری اسلامی ایران را مورد توجه ویژه خداوند خواند وگفت: توجه ویژه خداوند سبب شد تا مردم تاریخ ساز و تمدن ساز ایران بعد از 1400 سال حکومت عدل وداد برپا کنند و اسلام را از غرب بیرون بیاورند.

 

سعادتی، انقلاب اسلامی را ثمره زحمت و تحمل مصیبت ها از سوی ائمه (س) خواند و خاطرنشان کرد: وظیفه همه در جامعه امروز اسلامی ایران، همت، استقامت و پایداری و مشارکت برای ساخت ایران است.

 

استاندار گیلان، جمهوری اسلامی ایران را مردمی ترین نظام دنیا دانست و اظهارکرد: ایران کشوری است که بر پایه دین و فرامین قرآن اداره می شود و افتخار دارد که مردم در تمام صحنه های عظیم آن در مقام عمل سهیم هستند.

 

سعادتی، مجلس نهم را یکی دیگر از صحنه های مشارکت مردم توصیف کرد و گفت: حفاظت از نظام و انقلاب یک مسئولیت همگانی است.

 

در پایان نمایندگان برخی از سمن های نمونه استان در حضور استاندار به شرح مختصری از فعالیت سمن های تحت مدیریت خود پرداخته و راهکارهایی را برای ارتباط هر چه بیشتر ادارات استان با سمن ها ارائه کردند.

 

گفتنی است، حمایت مالی، پشتیبانی معنوی، ارتباط بیشتر مسئولان با سمن ها، برگزاری جلسات مستمر سمن ها با مدیران ارشد استان عمده ترین مطالبات سمن ها در این همایش بوده است.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 137633

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha