راه مقابله با سونامی فرهنگی، مجهز شدن به سلاح‌های فرهنگی است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه نماز، دژی در برابر حملات شیطان است، گفت: راه مقابله با سونامی فرهنگی، مجهز شدن به سلاح های فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز(8خرداد)در جلسه هماهنگی و توجیهی برنامه های نظارتی، فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز با حضور دبیران اقامه نماز دستگاههای اجرایی استان مازندران با بیان اینکه ایام رجب بهترین فرصت برای تزکیه نفس و عزت دین است خاطر نشان کرد: نماز، دژی در برابر حملات شیطان است.


وی با اشاره به اینکه مسجد بعنوان مهمترین پایگاه برای جذب کودکان به نماز نقش بسزایی در تقویت ایمان و روح معنوی فرزندان ایجاد می کند، افزود: مسئولان ستادهای اقامه نماز دستگاههای اجرایی استان باید در جهت جذب کودکان و کارمندان دستگاهها به مسجد و امر خواندن نماز و ایجاد انس و علاقه و ارتباط فرزندان با مساجد و روحانیت طرح های جامعه و ارزشمندی را ارائه دهند.


حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به اینکه کارگزاران و متولیان امر فرهنگ باید 3 عنصر ملتزم به کتاب وحی، اقامه نماز به معنای جامع کلمه و کار فرهنگی همراه با تقویت و تغییر رفتار را در خود داشته باشند، گفت: نماز باید حلقه واسطه بین خدا و جامعه باشد و متولیان نماز باید بتوانند جامعه را با خدا ارتباط دهند و خدا را به جامعه بشناسانند.


مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تصریح کرد: ستاد اقامه نماز به زودی همانند دستگاهی مستقل عمل خواهد کرد که در این خصوص اعتباراتی هم به این دستگاه تخصیص پیدا می کند و همچنین اینکه ارشاد اسلامی همانند اهرمی محکم و قوی در راستای ترویج و برپایی هرچه باشکوه‌تر نماز اقدامات سودمندی انجام خواهد داد.

 

این مسئول،ترویج دینی و فکری در اجتماع را زمینه ساز دوری از انحرافات دانست و گفت: انحرافات در تاریخ زندگی انسان پیشینه ای مثبت در تغییر الگوریتم زندگی افراد دارد که تزلزل در نظام خانواده اولین عامل انحراف است.

 

وی با اشاره به اینکه کسی که مرجع اصلی نماز است باید از تمامی حیث به عوامل نماز توجه کند و بایستی مروجان نماز دیدگاه خانواده را عمق بسزایی ببخشند، افزود: معضلی که موجب آسیب پذیری و گرایش به انحرافات را گسترش می بخشد نظام طبقاتی در جامعه است.

 

حجت الاسلام ابراهیمی همچنین سومین عامل را وجود همنشین دانست و افزود: اگر بخواهیم سونامی فرهنگی را ازبین ببریم باید به سلاح های فرهنگی مجهز شویم.

 

وی مسابقه کتابخوانی عمومی با موضوع نماز، مسابقه تالیف کتاب نماز، مسابقه وبلاگ نویسی نماز، نشست خانواده با موضوع نماز، جشنواره فرهنگی هنری نماز و آموزش خانواده با شیوه رویکرد فرزندان به نماز را از برنامه های فرهنگی جامع و مثمرثمر معرفی کرد و گفت: نظارت بر حسن اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز و فعالیتهای نمازی دستگاهها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: بهره گیری از دیدگاه‌های مسئولان بلندپایه استانی درباره جایگاه فریضه نماز در ابعاد گوناگون، بیان سیاست‌های ستاد اقامه نماز درسال جاری و تجلیل از ادارات برتر در امر اقامه نماز مهم‌ترین محورهای طرح نظام جامع ارزیابی ترویج فرهنگ نمازاست.

 


پایان پیام/
 

کد خبر 137338

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha