به گزارش خبرگزاری شبستان مهدی اسلام پناه در پاسخ به این سئوال که چه زمانی شاهد استفاده از چادر مشکی ایرانی خواهیم بود، گفت:: در حال حاضر برای ایجاد کارخانه تولید چادر مشکی در شهر کرد 49.28 میلیون دلار تخصیص داده شده است که در مرحله عقد قرار داد و ورود ماشین آلات به داخل کشوراست.
وی گفت: همچنین براساس مصوبه هیات وزیران مصوبهای در بهمن ماه سال 89 در مرکزاستان یزد و شهرستان اردکان مبنی بر اعطای خط اعتباری از بانک مرکزی برای ایجاد کارخانه تولید پارچه چادر مشکی به تصویب رسیده که مراحل اجرایی شدن آن در حال پیگیری است.
وی، از تدوین پیش نویس سند حمایت از واحدهای تولیدکننده چادر مشکی خبرداد و گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به سند چشم انداز و توسعه صنعتی کشور در حوزه نساجی و پوشاک، چادر مشکی و نیز حمایت از نوع تولید داخل، اقداماتی خوبی را پیش بینی کرده است که تدوین این سند از آن جمله به شمار میآید.
اسلام پناه خاطرنشان کرد: تولید پارچه چادرمشکی از اولویت های صنعتی در حوزه طرح های صنعتی محسوب می شود و تمامی متقاضیان و صاحبان صنایع کارآمد می توانند جهت ایجاد و توسعه واحدهای موثر در تولید این محصول صنعتی و ارزشی از حمایت های دولتی برخوردار باشند.
به گفته مدیرکل دفتر نساجی و پوشاک، الگوی فرانشیز و میدانی- خوشه ای می تواند در تولید این محصول با خدمت گرفتن بافندگی های کوچک و متوسط و کارخانه های بزرگ، رنگرزی و تکمیل را در پروسه ای کلیدی جهت تولید پارچه چادر مشکی بکار گیرد و حلقه ای مداوم تکرار، تاثیرات بسزایی در کاهش قیمت تمام شده خواهد داشت.
اسلام پناه در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه امروز کشورمان به عنوان بزرگترین تولید کننده نخ ابریشم مصنوعی 288 فیلامنت در خاور میانه فعال است، افزود: این نخ ماده اولیه بهترین نوع تولید می تواند محسوب شود.
پایان پیام/
نظر شما