سید امجد افصحی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پاوه، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان گفت: با توجه به اینکه در کشور جمهوری اسلامی ایران نزدیک به 60 هزار مسجد و اماکن مذهبی وجود دارد و با وجود این ظرفیت و فضای موجود می توان بیشترین تاثیر را در امور فرهنگی و مذهبی دانست.
وی افزود: نیروهایی که در مساجد هستند با اتکا به تعهد، ایمان، اخلاق اسلامی و تخصص خود می توانند ارکان فرهنگ و هنر کشور را در دست بگیرند و در مقابله با حرکت های ضد فرهنگی موجود استکبار جهانی و جنگ نرم تاثیر به سزایی داشته باشند.
افصحی، تأکید کرد: دولت باید بیش از پیش و با توجه بیشتر و خاص به مساجد با برنامه ریزی دقیق و منظم و همچنین شناسایی و داشتن آمار مشخص از این مراکز و بررسی ظرفیت ها در جهت ایجاد کانون ها و تقویت افراد مستعد در آنان تلاش کند.
وی تصریح کرد: ارائه آموزش های کاربردی و درست به این افراد، آینده کشور را تضمین کند زیرا تنها حرکتی که می تواند کشور و انقلاب را از هر نظر بیمه کند، تربیت نیروهای مخلص مساجد و کانون های مساجد است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پاوه، با بیان اینکه فرهنگ و هنری می تواند موفق شود که الهام گرفته از دین و معنویت باشد، اظهار داشت: هدایت اعتبارات فرهنگی به مسیر مساجد و کارهای معنوی می تواند در آینده اثرات مثبتی را از خود بجا بگذارد.
وی تأکید کرد: باید نگاه مسئولان در ایران به عنوان یک کشور اسلامی و ام القرای جهان اسلام بیشتر به این امر معطوف شود.
افصحی، ادامه داد: ما مسئولان باید مساجد و امور فرهنگی هنری مساجد را سر لوحه امور خود قرار دهیم تا بتوانیم در مقابل دشمنان اسلام استوار و پا برجا به حرکت خود ادامه دهیم.
وی یادآور شد: توجه به کانون های فعال و تقویت آنان، بازدیدهای مکرر و ارزیابی عملکرد و بررسی نقاط مثبت و تقویت آنان، سعی و تلاش در جهت از بین بردن نقاط ضعف، توجه به مناطقی مرزی و محروم که بیشتر در معرض نفوذ فکرهای انحرافی قرار دارند، داشتن نگاه همه گیر به کل کشور و رعایت شرایط خاص مناطق در گوشه و کنار ایران اسلامی از جمله راهکارهای موثر در تقویت کانون های مساجد است.
رئیس ادراه فرهنگ و ارشاد اسلامی پاوه، اضافه کرد: تلاش در جهت تخصصی کردن کانون های فرهنگی هنری مساجد و ارائه آموزش های تخصصی و هدفمند در زمینه های مختلف در کانون های مساجد، ارائه خدمات حمایتی موجب دلگرمی هر چه بیشتر اعضای کانون ها و تشویق آنان به فعالیت های سازنده در مساجد می شود.
وی گفت: اختصاص هر چه بیشتر تجهیزات الکترونیکی روز مانند سیستم های رایانه مناسب، اینترنت و لوازم صوتی و تصویری به کانون های مساجد و ایجاد اتوماسیون ارتباطی بین کانون های مساجد کل کشور به منظور تبادل تجربیات ارزنده کانون ها به یکدیگر، می تواند در ارتقا فعالیت آنان موثر باشد.
افصحی، بیان کرد: مسجد از ابتدای ظهور اسلام پایگاه اجتماعی فرهنگی دینی و سیاسی بوده است پس باید در تقویت این مراکز کوشا باشیم و سعی کنیم این مراکز معنوی همچنان مرکز تصمیم گیری اصلی مسائل کلان باشد.
وی گفت: مسئولان نیز در هر جایگاهی که قرار دارند باید به مساجد توجه بیشتری داشته باشند تا اجر دنیوی و اخروی شامل حال ایشان شود.
پایان پیام/
نظر شما