بهره مندی 2600نفر از خدمات پایگاه های امدا و نجات جاده ای خراسان جنوبی

معاون امداد و نجات هلال احمر خراسان جنوبی گفت: طی سال گذشته 2 هزار و 642 نفر از خدمات پایگاه های امداد و نجات جاده استان بهره مند شده اند و این آمار نسبت به 89 بیش از 70 درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدعلی کاووسی، معاون امداد و نجات هلال احمر خراسان جنوبی، امروز(7خرداد) در کمیته ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی استان، اظهار داشت: با توجه به افزایش سفرهای بین شهری در ایام تعطیلات و افزایش بروز حوادث و سوانح جاده ای توسعه خدمات امداد و نجات جاده ای در این ایام ضروری است.


وی گفت: خراسان جنوبی نیز همگام با سایر استان های کشور و در راستای اهداف بشر دوستانه و تسکین آلام آسیب دیدگان و به منظور فراهم آوردن تمهیدات لازم برای ارائه بهتر خدمات به مصدومین تصادفات، مسافرین و در راه ماندگان طرح امداد و نجات را با بهره گیری از تجارب سال های گذشته با هدف افزایش ضریب ایمنی در محورهای مواصلاتی کشور با همفکری و همکاری سایر نهادها و دستگاه های اجرایی ذی ربط اجرا می کند.


وی با اشاره به عملکرد هلال احمر خراسان جنوبی در سال گذشته، اظهار داشت: طی سال گذشته یک هزار و 585 نفر در دوره های توان افزایی تیم های امداد و نجات شرکت کرده اند و این رقم نسبت به سال 89 بیش از 30 درصد رشد داشته است.


معاون امداد و نجات هلال احمر خراسان جنوبی از افزایش 17 درصدی برگزاری دوره های حفظ انسجام و آمادگی تیم های امداد و نجات شعب خبر داد و گفت: طی سال گشذته 2 هزار و 785 نفر در این دوره ها شرکت کرده اند.


کاووسی گفت: طی سال گذشته 2 هزار 642نفر از خدمات پایگاه های امداد و نجات جاده استان بهره مند شده اند و این آمار نسبت به 89 بیش از 70 درصد رشد داشته است.


وی اذعان کرد: طی سال گذشته 380 نفر از خدمات طرح امداد و نجات تابستانی بهره مند و یک هزار 684 نفر از خدمات طرح امداد و نجات زمستانی و 54 نفر طرح امداد و نجات کوهستان استان بهره مند شده اند.


کاووسی با اشاره به اهداف و برنامه های جمعیت در تابستان سال جاری، خاطر نشان کرد: برگزاری توان افزائی و بازآموزی جهت امدادگران و نجاتگران پایگاه های امداد و نجات استان، مانور تخصصی امداد و نجات جاده ای، برگزاری کارگاه های آموزشی و مسابقات توان افزائی و آمادگی جسمانی جهت امدادگران و نجاتگران، برگزاری همایش های علمی برای امدادگران در سطح استان، ساماندهی کمی و کیفی پایگاه های جاده ای، افزایش تعداد پایگاه های امداد جاده ای(قهستان-شوسف-سه قلعه)، برنامه ریزی جهت کاهش مدت زمان حضور در حادثه، ایجاد اتاق آماده عملیات در تمامی شعب و پایگاه های امداد و نجات استان و اجرای طرح امداد و نجات روستائی برای اولین بار در کشور و افتتاح آن با حضور مقامات کشوری و پس از آن اجرا در کل کشور از جمله این برنامه ها است.


پایان پیام/
 

کد خبر 136965

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha