آدمکش متعلق به هیچ طبقه اجتماعی نیست

مهتاب کرامتی با اشاره به نقش خود در فیلم سینمایی آدمکش گفت: رویا در این فیلم با نوعی اختلالات روانی مواجه است و نقش او هیچ ربطی به طبقات اجتماعی ندارد.

به گزارش خبرنگار شبستان، در نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی آدمکش، نزهت بادی منتقد سینما عنوان داشت: مهمترین امتیاز فیلم سینمایی آدمکش این است که قصه خود را در قالب یک ژانر ارائه می دهد، ژانر به کارگردان امکاناتی می دهد که سبب می شود بدیهیات خود را کنار بگذارد.

 

وی ادامه داد: این فیلم از تیم بازیگری خوبی برخوردار است و خصوصاً زوج حامد بهداد و بهرام رادان به خوبی جواب داده است.

 

بادی با انتقاد از فیلم بیان کرد: شکل اصلی آدمکش قصه قابل پیش بینی آن است، مخاطب از همان ابتدا به بی گناهی مهتاب کرامتی و گناه حامد بهداد پی می برد، در یک تریلر روان شناسانه که کشف معما مبنای آن است، داستان باید دارای چرخش ها پیچیدگی های متناقض است که مخاطب را درگیر فیلم کند.

 

وی افزود: روندی که بهرام رادان برای اثبات بی گناهی رویا طی می کند برای مخاطب جذاب نیست، حضور حامد بهداد در فیلم به قابل پیش بینی بودن فیلم کمک می کند. چرا که این بازیگر نقش های بی تاثیر را در فیلم قبول نخواهد کرد.

 

بادی در مورد حامد بهداد اظهار داشت: جنس بازی بهداد، جنس خاصی است و آدمکش محملی را برای این بازی خاص فراهم می کند. می توان گفت انتخاب او برای این نقش بهترین انتخاب بوده است.

 

مهتاب کرامتی که در این جلسه حاضر بود در مورد نقش خود در آدمکش افزود: در طول فیلم که با پرنده پزشکی شخصیت رویا روبرو می شویم، او را با توجه به پیشینه اش آدم نرمالی نمی دانیم. اگر معصومیت را در چهره این بازیگر حذف کنیم، تحملش برای مخاطب سخت می شود.

 

کرامتی با اشاره به عدم شباهت نقش خود در آدمکش و فیلم سینمایی"بیست" اظهار داشت: رویا شخصیتی است که با اختلالات روانی مواجه است و ربطی به طبقات اجتماعی ندارد اما نقش من در فیلم بیست، نماینده طبقات پایین جامعه است و شکل و شمایل زندگی او به گونه ی دیگری است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 13696

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha