تدوین منشور اصولگرایی  را اقدام بجا،مثبت و شایسته  می دانم

ریس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای با اشاره به تدوین منشور اصولگرایی گفت:اقدام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز را در تدوین منشور اصولگرایی بجا، مثبت و شایسته می‌دانم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، غلامعلی حداد عادل، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز چهارشنبه 29 دی مجلس شورای اسلامی در ارزیابی خود از تدوین منشور اصولگرایی در جمع خبرنگاران گفت: اقدام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز را در تدوین منشور اصولگرایی بجا، مثبت و شایسته می‌دانم.

وی با تقدیر از این اقدام جامعتین اظهار کرد: تدوین منشور اصولگرایی یک کار ضروری بود زیرا اصولگرایی از اصطلاحاتی است که در دو دهه گذشته در جامعه ما مطرح شده است و یک عنوانی است که شامل تمام ارزش‌های انقلاب اسلامی است و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز آن را پسندیده‌اند و این اصطلاح را توضیح دادند.

حداد عادل با بیان اینکه اصطلاح اصولگرایی همانند یک چتری است بر سر احزاب، انقلاب، امام، جمهوری اسلامی، ولایت فقیه و گروه‌های وفادار به انقلاب سایه افکنده است، تصریح کرد: تلاش دو جامعه در چند ماه گذشته برای منظم کردن مفاهیم اصولگرایی قابل تقدیر است و در واقع این عنوان ظرفیت‌های اصولگرایی را بیان کرده است و سامان داده است.

وی ادامه داد: این اقدام خوبی است ولی قدم مهم بعدی پیدا کردن مصادیق این مفاهیم است که با توجه به نیازهایی که ما برای انتخابات بعدی داریم روشی را پیدا کنیم که افرادی کاندیدا شوند که مصداق واقعی مفاهیمی باشند که در این منشور آمده است.

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به سؤالی که به نظر کمیته سه نفره متشکل از خود وی، ولایتی و عسگراولادی در مورد تدوین این منشور اشاره داشت، گفت: از تلاش دو جامعه برای تدوین این منشور مطلع بودیم و این کارشان مورد تأیید ماست اما این گروه سه نفره هنوز بحث خاصی درباره منشور نکرده‌اند ولی نظر ما مثبت است.

وی درباره اینکه آیا تدوین این منشور به غربالگری اصولگرایی می‌انجامد، اظهار کرد: ممکن است تدوین این منشور از غربالگری بیجا هم جلوگیری کند و وقتی یک فرد یا جریان سیاسی در یک جامعه از عنوان کلی اصولگرایی استفاده می‌کند باید این عنوان یک شاخص‌هایی داشته باشد و این منشور این شاخص‌ها را منظم کرد و کار مفیدی است.

وی ادامه داد: با تدوین این منشور کسانی که واجد صلاحیت هستند در جریان اصولگرایی باقی می‌مانند و کسانی که واجد صلاحیت نیستند از دایره خارج می‌شوند و در واقع تدوین این منشور هم از جهت ایجابی و هم سلبی کار ضروری‌ای بود.

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس درباره کاندیدای خاص اصولگرایان در انتخابات آینده تصریح کرد: هنوز فرصت هست و ما باید در حال حاضر سازوکاری را برای آن پیدا کنیم که بر اساس آن وحدت اصولگرایان حفظ شود و تجربه مجلس هفتم و هشتم به عنوان یک تجربه موفق در اختیار ماست.

حداد عادل در پاسخ به این سؤال که چه چیزهایی مانع رسیدن به این وحدت می‌شود، گفت: خیلی چیزها مانع این وحدت است و بهتر است در حال حاضر در مورد چیزهایی صحبت کنیم که باعث تقویت این وحدت می‌شوند نه مانع آن.

وی همچنین در پاسخ به سؤالی که به اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها اشاره داشت، گفت: نسبت به اجرای این قانون نظر موافق داشتم و این اصلاح در وضع اقتصادی کشور را ضروری می‌دانستم.

وی اظهار کرد: خوشبختانه دولت با کار مفصل و مداوم و رعایت نکات مختلف توانست این قانون را اجرایی کند.

حداد عادل با عرض تبریک به دولت برای اجرای درست این قانون بیان کرد: از مردم فهیم و هوشیار ایران تشکر می‌کنم که در یک ماه گذشته که از اجرای این قانون می‌گذرد نشان دادند علی‌رغم نیت بدخواهان که منتظر واکنش بد مردم بودند با شعور بالای خود جلوی هرگونه سوء استفاده آنها را گرفتند.

حداد عادل همچنین درباره دیدار کمیته سه نفره با احمدی‌نژاد، رییس جمهور گفت: در دیداری که با رییس‌جمهور داشتیم بر وحدت اصولگرایان تأکید کردیم و اینکه این تلاش‌ها ادامه پیدا کند.

وی اظهار کرد: در این دیدار تأکید ما و رییس‌جمهور بر حفظ وحدت میان اصولگرایان بود و این جلسات در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

این نماینده تهران در خانه ملت همچنین درباره سرانجام لایحه برنامه پنجم توسعه و مواد باقی مانده آن در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آقای رضایی اعلام کردند که پیشنهادی در جلسه عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شده است که برخلاف پیشنهاد جلسه هفته گذشته آنها برای حل این معضل است و آن این است که عزل و نصب رییس بانک مرکزی به عهده رییس جمهور باشد نه شورای رؤسای قوای سه‌گانه.

وی همچنین با اشاره به حوادث داخلی تونس یادآور شد: آنچه در تونس اتفاق افتاد از جهات مختلف اهمیت دارد، شاید اولین بار است که یک حکومت استبدادی متکی به غرب در یک کشور اسلامی و عربی با قیام مردمی سرنگون می‌شود.

وی با برشمردن شباهت‌های این انقلاب از حیث شیعه با انقلاب اسلامی ایران گفت: امیدواریم که مردم تونس در این مسیری که پیش گرفته‌اند موفق باشند و این کشور با حاکمیت و اراده مردم‌اش اداره شود و اگر دولت‌های غربی از در بیرون رفتند از پنجره ورود پیدا نکنند و شاهد اداره تونس با اراده ملی مردم‌اش باشیم، قاعدتا این امر از ارزش‌های اسلامی دور نخواهد بود.

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین با اشاره به دادگاه رفیق حریری تأکید کرد: از روز اولی که این دادگاه تشکیل شد می‌توانستیم حدس بزنیم این دادگاه می‌تواند ابزاری باشد برای کشور آمریکا و رژیم صهیونیستی.

وی اظهار کرد: سال‌هاست که مؤسسات بین‌المللی به صورت ابزاری در دست ابرقدرت‌های بزرگ درآمده‌اند.

حداد عادل تصریح کرد: از اول هم تکلیف این دادگاه روشن بود و با روشنگری که سیدحسن نصرالله و دیگران کردند می‌توانیم بگوییم رأی این دادگاه همانند بچه‌ای بود که مرده به دنیا آمد و هیچ پسری در جهان اسلام و در کشورهای عربی بجا نخواهد گذاشت.

این نماینده اصولگرای مجلس هشتم تأکید کرد: ما از اول می‌توانستیم حدس بزنیم که آن فتنه‌ای که انتظار داشتند با رأی دادگاه در لبنان ایجاد می‌شود هیچ‌گاه صورت نخواهد گرفت.

وی همچنین با اشاره به سفر خود به کشور عمان گفت: به دعوت رییس مجلس عمان به این کشور سفر کردم اما حامل پیام مشخصی از سوی مقامات کشوری نبودم ولی در هر حال سلام دوستانه مقامات کشور خودمان را به مقامات عمان رساندم.

وی با بیان اینکه سفر در فضایی کاملا مثبت و صمیمانه انجام شد، تصریح کرد: از دیدار از لبنان راضی هستیم زیرا مذاکرات خوبی با رؤسای مجالس و همچنین معاون نخست‌وزیر و سایر مقامات این کشور داشتم و از مؤسسات علمی و فرهنگی آن بازدید کردم.

پایان پیام/
 

کد خبر 13680

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha