حمایت از کار و سرمایه ایرانی باید به یک باور ملی تبدیل شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند با بیان اینکه دانشگاه ها محل تربیت سرمایه های انسانی به شمار می آیند، گفت: حمایت از کار و سرمایه ایرانی باید به یک باور ملی تبدیل شود.

علی چهکندی نژاد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند در گفتگو با خبرنگار شبستان، اظهار داشت: در سال جاری ستاد حمایت از کار و سرمایه ایرانی در این دانشگاه ایجاد شد و رهنمودهای رهبر معظم امقلاب سرلوحه کاری این ستاد قرار گرفته تا با انجام کارهای فرهنگی گسترده ضرورت حضور حماسی و جهاد گونه در عرصه های اقتصادی را به یک باور ملی تبدیل کند.


وی با بیان اینکه مجاهدت اقتصادی یک ضرورت است، افزود: نامگذاری سال جاری به نام حمایت از کار و سرمایه ایرانی نشان دهنده دقت و دغدغه رهبر معظم انقلاب برای استمرار حرکت عظیم جهاد اقتصادی در کشور است.


وی ادامه داد: در راستای تحقق تاکیدات رهبری و با هدف تعامل و همسویی هر چه بهتر و بیشتر دانشگاه و صنعت و نیز زمینه سازی برای بسیج امکانات مادی و معنوی دانشگاه در جهت تعمیق فرهنگ تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، پاسداشت و توجه به سرمایه های انسانی به عنوان مهم ترین سرمایه های ایرانی و به طور کلی تبیین نقش دانشگاه در نظام تولیدی و صنعتی کشور و شناخت نحوه بهره وری بهینه و عالمانه از ابزارهای تولید ستاد حمایت از کار و سرمایه ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند ایجاد شده و دبیرخانه آن فعال است و تاکنون جلسات کاربردی و بسیار مفیدی برگزار شده است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند با اشاره به میزان استقبال دانشگاهیان از این ستاد و برنامه های آن، اظهار داشت: همکاری با این ستاد صرفا به دانشگاهیان محدود نمی شود و تمامی اقشار به ویژه دانش آموختگان دانشگاه که در بخش های دولتی، تعاونی و خصوصی فعالیت دارند می توانند طرح ها و ایده های خود را در راستای اهداف این ستاد ارائه کنند.


چهکندی نژاد با بیان اینکه یکی از مهم ترین معضلات جوامع در دنیای کنونی مسئله اشتغال و چالش بیکاری است، اذعان کرد: در کشور ما نیز مسئله بیکاری به ویژه بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی به یکی از دغدغه های بسیار مهم مسئولان و برنامه ریزان کشور تبدیل شده است.


وی کم کردن فاصله دانشگاه با بازار کار را از مهترین راهکارهای حل مشکل اشتغال دانست و گفت: در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی پروژه آموزش کار آفرینی را در قالب درس 3 واحدی و 2 واحدی و دوره های آزاد برای دانشجویان و دانش آموختگان از دو الی سه سال قبل شروع کرده و با تمام توان سعی دارد دانشجویان را با بازار کسب و کار آشنا کند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند ادامه داد: دانشگاه پاتوق سرمایه های انسانی کشور هستند و در واقع محل تربیت و تولید سرمایه های انسانی به شمار می آیند و می توانند با ترسیم یک راهبرد و با ایجاد یک روحیه قوی و عزم ملی به بهترین شکل به توسعه موزون و پایدار کشور کمک کنند.


چهکندی نژاد ضعف دانش را مهم ترین مشکل اقتصاد کشور ذکر کرد و یادآور شد: برای حل این مشکل باید با همکاری متخصصان و نخبگان بخش های صنعتی و اقتصادی را هم سو کنیم و حمایت های لازم از هر دو قشر صورت گیرد چرا که در اولین گام حمایت از سرمایه های ایرانی باید متوجه سرمایه عظیم انسانی باشیم و تلاش کنیم این نیروها را به کمال برسانیم و از توان علمی و تخصصی آنان در راستای پیشرفت و تعالی کشور استفاده کنیم.


پایان پیام/

کد خبر 136708

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha