بخش خصوصی در تحقق دولت الکترونیک مشارکت می‌کند

رئیس هیئت مدیره سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به هزینه بالای تحقق کامل دولت الکترونیک گفت:دولت عزم خود را برای پیاده سازی ارائه خدمات به صورت الکترونیکی جزم کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، علی حکیم جوادی، رئیس هیئت مدیره سازمان فناوری اطلاعات ایران شب گذشته (6 خرداد) در جلسه شورای اداری استان که در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، گفت: دولت دهم یکی از شعارهای خود را تحقق دولت الکترونیکی قرار داد و سعی کرد برنامه های خود را در این راستا اجرا کند.

 

وی ادامه داد: بحث ICT در کشور از اهمیت بالایی برخوردار است، به طوری که در نقشه راه علمی کشور، اولویت هایی مطرح است که یکی از این موارد ICT است، از این رو دولت عزم خود را برای پیاده سازی این موضوع، جزم کرده است و مقرر است که این کار با مشارکت بخش خصوصی انجام شود.
 

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران اضافه کرد: تحقق کامل دولت الکترونیک هزینه بالایی دارد و بر اساس برآوردی که در سال های گذشته صورت گرفته است، حدود 15 هزار میلیارد تومان برای این امر نیاز است تا ظرف مدت پنج سال، خدمات قابل ارائه دولت به دولت، دولت به مردم و دولت به کسب و کار تبدیل به خدمات الکترونیک شود و از این رو نیاز است تا از مشارکت بخش خصوصی استفاده شود.

 

وی با اشاره به توجه کشورهای دنیا به بحث ICT عنوان کرد: امروز دنیا به دنبال یافتن مسیرهای جدید برای طی کردن راه صد ساله در یک شب است و امروز راهکار کشورهای نوظهور در اقتصاد جهانی، استفاده از فناوری IT و ICT است که برزیل، چین و هند از جمله این کشورها هستند.

 

حکیم جوادی یادآور شد: برای اینکه شکاف بین کشورهای فقیر و غنی و توسعه یافته و عقب مانده پوشش داده شود، کشورها مسیر ICT را انتخاب کردند و امروز در مجامع بین المللی، بانک جهانی کمک هایی را در حوزه IT و ICT دارد که بخش عمده اش را به توسعه و رونق در این حوزه اختصاص داده است.
 

وی با اشاره به تأثیر IT در بهره وری اعلام کرد: امروز شرکت ها و سازمان های صنعتی، رویکرد خود را تغییر داده و به سمت IT و ICT روی آورده اند و توانسته اند در بازار دنیا به رقابت بپردازند.
 

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران تأکید کرد: در بخش های اجتماعی نیز افزایش کیفیت زندگی و رضایت مردم با بکارگیری فناوری اطلاعات حاصل می شود و در حوزه علم و تکنولوژی نیز فناوری اطلاعات بُعد مسافت و زمان را از بین برده و یک دانشمند و محقق می تواند با تشکیل تیمی بر روی پروژه ای در آن سوی دنیا کار کند.

 

وی خاطر نشان کرد: در بُعد سیاسی نیز IT اثر گذار است؛ یکی از مشکلاتی که دولت ها با مردم دارند عدم شفافیت است که ICT موجب شفاف سازی امور شده و این امر رضایت مردم را افزایش می دهد.


حکیم جوادی تأکید کرد: در بحث حقوق و قوانین و قضاوت، دنیا به سمتی می رود که با بکارگیری IT و ICT عدالت را ایجاد کند.
 

وی با اشاره به لزوم افزایش استفاده از فناوری اطلاعات در دستگاه های استان قزوین گفت: انتظار است دستگاه ها در به کارگیری فناوری اطلاعات تلاش بیشتری کنند و تا پایان سال 91 باید تمامی دستگاه ها به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند که ان شاء الله با ایجاد زیر ساخت ها این امر صورت گیرد.
 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 136695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha