به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، لطف الله فروزنده، معاون توسعه و مدیریت سرمایه انسانی رئیس جمهور، امروز (6 خرداد) در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی با اشاره به سفرهای استانی ریاست جمهوری، گفت: این سفرها دستاوردهای زیادی از جمله دستاوردهای سیاسی-اجتماعی، کاهش فرآیند بوروکراسی و کاغذ بازی، آثار سیاسی بین المللی، آثار اقتصادی-اسلامی، توسعه عدالت محور و پاسخگو بودن را در پی دارد.
وی افزود: حضور میلیونی مردم در استقبال از رئیس جمهور در حقیقت یک میتینگ وفاداری به نظام و آمادگی مردم برای دفاع از اصول و مبانی انقلاب اسلامی به ویژه مبارزه با استکبار را در پی دارد.
وی ادامه داد: یکی از آفت های نظام اداری، کاغذ بازی و بوروکراسی پیچیده است که معمولا باعث عدم تحقق امور یا طولانی شدن آن خواهد شد.
فروزنده اضافه کرد: بررسی پرونده های نیمه تمام از نزدیک، رفع موانع مالی، مدیریتی، حقوقی و افزایش سعت تکمیل پروژه ها آثار و برکات فراوانی را فراهم می کند و باعث باز شدن گره های کور توسعه منطقه می شود.
معاون توسعه و مدیریت سرمایه انسانی رئیس جمهور، توزیع متوازن اعتبارات و تسهیلات و امکانات کشور، توجه ویژه به مناطق محروم، توسعه و آبادانی روستاها، توجه به امور رفاهی، ورزشی، فرهنگی مناطق محروم باعث رشد متوازن کشور و گام مهمی در تحقق عینی عدالت است.
وی اظهار داشت: حضور مسئولین در بین مردم ضمن افزایش اعتماد و حل فوری مشکل مردم، بستر پاسخگویی مسئولین را هم فراهم می آورد و در این صورت است که مردم بصورت روشن، صریح و رو در رو از مسئولین سوال کرده و عملکرد و سیستم آنان را به چالش می کشند.
همچنین امکان ارزیابی عملکرد مسئولین ملی و استانی در نتیجه این سفرها قابل بررسی و سنجش است.
فروزنده در ادامه با بیان اینکه تولید ناخالص ملی در سال 85 241 میلیارد دلار بوده گفت این رقم با دو برابر افزایش در سال 90 به 482 میلیارد دلار رسیده است.
وی همچنین از افزایش میزان سرمایه گذاری خارجی در ایران خبر داد و افزود: این رقم از 2.1 میلیارد دلار در ابتدای دولت دهم به 4.3 میلیارد دلار تا پایان سال 90 رسیده است.
معاون توسعه و مدیریت سرمایه انسانی رئیس جمهور همچنین افزایش منابع صندوق توسعه ملی به 40 میلیارد دلار، افزایش 72 درصدی تولید برق کشور، افزایش گاز رسانی روستایی که در پایان سال 83، 288 روستا بوده و به 12 هزار و 450 روستا افزایش یافته، همچنین ساخت و تجهیز 18 هزار تخت بیمارستانی را از جمله ثمرات سفرهای استانی رئیس جمهور عنوان کرد.
به گفته وی، اتمام یا ساخت 22 واحد پالایش و پتروشیمی و افزایش ظرفیت تولید فولاد از حدود 10 میلیون تن در سال 83 به 20 میلیون تن در سال 90، ایجاد بهره برداری از سه هزار و 580 کارخانه صنعتی از دیگر خدماتی است که دولت در طول سفرها ارائه کرده است.
پایان پیام/
نظر شما