به گزارش خبرگزاری شبستان، اسماعیل حاجی حیدری سازنده فیلم خدا و دیگر هیچ در همایش دین زاو که در فرهنگسرای خاوران برگزار شد، در مورد ساخته خود که با موضوع شیطانگرایی در ایران است، گفت: این فیلم طی سالهای 83 تا 85 در دو استان تهران واصفهان و شهرستانهای اطراف آن تصویر برداری شده است.
وی با بیان اینکه عنوان شیطان پرستی به غلط رایج شده است، افزود: در واقع شیطانگرایی نوین امروزی که به سال 1966 باز میگردد که یک فرد یهودی این جریان را مطرح کرد، جریانی است که به خدا و شیطان اعتقادی ندارد، و آنها انسان گرا هستند، هرچند که ادعای پرستش شیطان دارند.
وی با بیان اینکه نوع شیطانگرایی که در آمریکا وجود دارد با آنچه در کشور ماست متفاوت است، افزود: شیطانگرایی در کشور ما مانند آنچه در افغانستان و لبنان وجود دارد شیطانگرایی کاذب و از نوع موسیقیایی است که بیشتر در گروه سنی جوانان رایج است و منشا اصلی این گرایش شیوع موسیقی بلک متال است.
وی با بیان اینکه هفت یا هشت سال پیش که به دنبال ساخت این فیلم بوده است، هیچ کس برای این موضوع ارزش و اهمیتی قائل نبود، تصریح کرد: حتی من دو یا سه بار سر ساختن این فیلم دستگیر شدم؛ حتی سال 84 اولین اکران را برای معاون وزیر کشور پخش کردیم و آن زمان نسبت به این موضوع من هشدار دادم اما قضیه را جدی نگرفتند. در مقابل الان با جریانی مواجه هستیم که به شدت به دنبال بزرگ کردن این موضوع است. نه به آن زمانی که به این موضوع توجه نمیکردند و نه الان که همه چیز را به شیطان پرستی ربط میدهند.
وی با بیان اینکه از توزیع گسترده اثر خود رضایت ندارد، تصریح کرد: پخش زیاد این فیلم خوب نیست. من موافق پخش این فیلم نیستم و حتی این فیلم را در اختیار اعضای خانواده ام نیز قرار نداده ام، زیرا به رواج این موضوع کمک میکند. بزرگتر کردن این ماجرا مانند آنچه در مورد فراماسونرها در جامعه رخ داد به نفع ماسونها و صهیونیستهاست و آنها دوست دارند که قدرتمند دیده شوند. انشاءالله به زودی بخشی از این فیلم را در صدا و سیما به صورت گزینشی پخش خواهم کرد.
حاجی حیدری با بیان اینکه آنقدر که این چند سال به روی موضوع شیطان گرایی تمرکز شده است به روی هیچ فرقه دیگری کار نشده است، افزود: در حالی که با دید بزرگ بینانه شیطان گرایان در ایران کمتر از یک دهم درصد هم نیستند، موضوعی که الان خطرناک هست، بحث فرقه گرایی و مباحث دین گریزی است.
وی افزود: مسئولان ما خیلی روی مسائل دینگریزی که در دنیا و نه تنها کشور ما خیلی رواج یافته و انواع فرقههای نوظهور و انواع عرفانها که به مواد مخدر و سکس مربوط میشوند، توجه نمیکنند. این موضوع مسئله امروز کشور است نه شیطان گرایی.
حاجی حیدری افزود: آن چه در ورود افراد به فرقه ها تاثیرگذار است بحث تفریح به ویژه تفریح جنسی است. در کشور ما سن ازدواج بسیار بالا رفته و این فاصله بین بلوغ تا ازدواج مشکلات زیادی را ایجاد کرده است. برخی از روحانیون بحث ازدواج موقت را پیشنهاد میدهند. این یک موضوع و مسئله است که باید به آن توجه شود. این موضوع در ورود جوانان به فرقههای انحرافی تاثیر گذار است. به عنوان مثال در فرقهای تبلیغ میکنند که افرادی که به آنها بپیوندند بایکدیگر ازدواج معنوی میکنند.
سازنده اولین فیلم در زمینه شیطان گرایی با هشدار دادن نسبت به بیتوجهی به مسائل جنسی به عنوان مسئله و مشکل مهم امروز کشور تاکید کرد: متاسفانه هیچ ارگان و سازمان و فردی جرات ورود به این موضوع را نکرده است. به عنوان مثال صدا و سیما هیچ گاه به طور جدی به بحثهای کارشناسی نپرداخته و موضوع را به طور صریح مطرح نکرده است. چرا رسانهها در مورد ازدواج موقت ورود نمیکنند. من نمیگویم راه حل تنها ازدواج موقت است بلکه میگویم باید این موضوع و مسئله را دریابیم.
وی افزود: جریان شیطان گرایی در تمام کشورهای دنیا وجود دارد، ولی یک چیزهایی کمش هم برای ما زیاد است.
حاجی حیدری افزود: یکبار نزد یکی از مسئول فرهنگی مهم کشور رفتم. دوستان به من گفتند که شما در مورد رشد هرزه نگاری و پرنوگرافی گزارش و هشدار بدهید و مثلا بگویید که استان یزد در دنیا رتبه اول را در سرچ پرنو و هزره نگاری دارد. بعد از نیم ساعت صحبت من، رئیس سازمان فرهنگی در نامه عریض و طویل به من میگوید این پرنوگرافی که شما میگویید به چه معنی است!!!
حاج حیدری با بیان اینکه با مدیران فرهنگی زیادی در این سطح مواجه شده است، گفت: ناآگاهی در بین برخی مسئولان فرهنگی بسیار آزار دهنده است.
وی افزود: در حالی که در رسانهها مرتبا تاکید میشود که چندین و چند شیطان پرست دستگیر شدن، وبلاگهای شیطان پرستان مسدود شد، حلقه های شیطانی منهدم شدند که اغلب نیز به دور از واقعیت هستند، من بزرگترین مبلغ شیطانگرایی در کشور را میشناسم که سالهاست دارد به فعالیتهای تبلیغی خود ادامه میدهد. او الان دارد روی بودیسم تبتی کار میکند و کسی هم مزاحمتی برای او ایجاد نمیکند.
وی افزود: این مسائل مربوط به سال 83 بود، من تعجب می کنم چطور این افراد در سال 89 کتاب چاپ میکنند و کنسرت برگزار میکنند. در این شرایط باید منتظر باشیم یک عده جوان خودشان بیایند و خودجوش کارکنند و با این گروهها مقابله کنند. به نظر من یک جاهایی خودمان کم کار کردیم که دشمن سوء استفاده کرده است.
حاجیحیدری با تاکید بر اینکه موضوع شیطان گرایی محدود به تهران و اصفهان نیست، افزود: متاسفانه باید بگوییم این مشکل مناطقی مانند کرج، شاهین شهر اصفهان، سمنان، زنجان، ورامین، گرمسار و بسیاری از نواحی دیگری هست.
وی در مورد حمایت دستگاهها و مسئولین فرهنگی کشور از خود گفت: باید بگوییم که در 5 سالی که من به تولید این فیلم پرداختم حتی یک ریال بودجه هم به این کار اختصاص داده نشد، بنده فیلم را کار کردهام و بعد از ساخت اسم 5 موسسه و ارگان به عنوان تولید کننده ذکر شد. نیروی انتظامی و ارشاد فیلم من را برداشتهاند و بدون سانسور چهرهها و حتی اجازه از من این فیلم را به اسم خود منتشر کردهاند.
حاجیحیدری افزود: شنیدهام که هزار عدد از این سی دی برای مهد قرآن یک شهرستان بدون سانسور ارسال شده است. متاسفانه برخی منجر بیآبرو کردن مردم شدهاند و باید پاسخگو باشند. این جوانها از کجا معلوم که از من حاج حیدری مسلمان تر نباشند. اینها شیطان پرست نیستند، دچار انحراف موسیقیایی کاذب شدهاند.
وی افزود: کشیش های مسیحی 50 سال پیش تحقیقاتی را در مورد خاصیت برعکس نمایی در موسیقی انجام دادند. آنها این موسیقی ها را به صورت برعکس ضبط کردند و متوجه شدند که در آنها مفاهیم شیطانی وجود دارد . در کشور ما عرفان حلقه آمده اند و شعرهایی را کار کرده اند و وقتی شما از آخر به اول میشنوید مفاهیم شیطانی در آن میشنوید.
کارگردان فیلم خدا و دیگر هیچ تاکید کرد: چرا باید این موسیقی ها در جامعه ما بازر داشته باشد. بد دیدن و بد شنیدن چه تاثیری بر روحیه آدم میگذارد. بزرگان موسیقی لفظ موسیقی را برای آین نوع کار به کار نمیبرند. عده معتقدند که چون مصرف منفی این نوع موسیقی مشهور شده است، همین موسیقی معمولی هم تاثیر گذار است. ذات این موسیقی سالم نیست.
وی تصریح کرد: یکی از معضلات در قشر کارشناس ما بحث نماد بازیهاست. مثلا اینکه که گیر میدهند به یک بنایی درست نیست. یک زمانی کسی توجهی به این موضوع نمیکرد، اما حالا هر بنایی را به عنوان نماد فراماسونری فرض می کنیم. مثلا 19 عدد بهاییئت است، آیا کسی نباید از 19 استفاده کند. اینکه بدانیم و متوجه باشیم خوب است اما اینکه یک کارشناس به تیر برق گیر داده بود دیگر افراط است و درست نیست. من در سفر به ایتالیا برای نمادها رفتم نگاه کاملا جدی است، نمادها میتوانند تاثیر جادویی داشته باشند اما افراطی نباید به این موضوع نگاه کنیم.
پایان پیام/
نظر شما