به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، کتاب "پایی که جا ماند" شامل: 198 خاطره از سید ناصر حسینی پور است. او در این کتاب به خاطراتِ اسارتِ چندین ساله اش در اردوگاه های عراقی، می پردازد.
نویسنده این کتاب در حالی که به عنوان راهنمای گردان 18 شهدا، برای پشتیبانی از رزمندگان گردان قاسم بن الحسن(ع) راهی جزیزه مجنون شده بود که از ناحیه پا زخمی و سپس اسیر شد.
وی سپس در دوران اسارت، خاطرات روزانه اش را در تکه های کاغذ روزنامه و پاکت سیگار مدون کرده و همزمان با آزادی، آنها را در عصای خود جاسازی کرده و با خود به ایران آورده بود.
نکته جالب توجه اینکه حسینی پور کتاب خاطراتش را به ولید فرحان؛ شنکجه گر عراقی خود به خاطر آن همه زیباییهایی که با اعمالش آفریده، تقدیم کرده است.
اردیبهشت ماه امسال سه کتاب "نورالدین پسر ایران"، "دا" و "پایی که جا ماند" به عنوان پرفروش ترین کتاب های سوره مهر به عنوان ناشر برگزیده سال 90 در بیست و پنجمین نمایشگاه تهران انتخاب شدند تا همچنان کتاب های بخش دفاع مقدس این ناشر در صدر پرفروش ها باشد.
کتاب "پایی که جا ماند"، دو هفته پیش هم مقام اول ادبیات پایداری کشور را از میان 300 اثر رسیده در سومین جشنواره تولیدات آثار مراکز حوزه هنری استان های کشور که در کرمانشاه برگزار شد، از آن خود کرد.
بنابراین گزارش؛ روزنامه ایران در شماره روزگذشته خود و در صفحه 18 در مطلبی با عنوان پر اقبال ترین های سال 90 به بررسی آثار پرفروش کتاب های بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب پرداخته است .
در این گزارش آمده است :
زمان چندانی از به پایان رسیدن نمایشگاه کتاب تهران نمی گذرد. نمایشگاهی که امسال با جشن یک ربع قرن، بیست و پنجمین دوره اش را جشن گرفت. اگر در هفته ها و اگر دقیق تر بگویم در روزهایی که گذشت سری به صفحات فرهنگی روزنامه زده باشید؛ به طور حتم با اخبار متعددی در خصوص نمایشگاه کتاب مواجه شده اید. اخباری که برخی از آنها به انعکاس خبرهای نمایشگاه می پرداخت و برخی دیگر هم به دنبال انعکاس مشکلات بازدیدکنندگان نمایشگاه، اهالی قلم و کم و کاستی های این رویداد بزرگ فرهنگی در صفحات روزنامه بود.
با توجه به داعیه مسئولان برگزاری این نمایشگاه در خصوص وسعت و اهمیت برگزاری آن که معتقدند نمایشگاه کتاب تهران در جایگاه دوم پس از نمایشگاه کتاب فرانکفورت قرار دارد و با وجود پایان یافتن نمایشگاه کتاب تا حد امکان به ارائه مطالبی که برای خوانندگان و اهالی قلم مفید باشد خواهیم پرداخت. مشکلاتی که اگر از دریچه نگاه فعالان عرصه کتاب بررسی شود به برپایی بی نقص تر بیست و ششمین دوره از این نمایشگاه کمک های بسیاری خواهد کرد. البته فراموش نکنید که این امکان در صورتی فراهم می شود که معاونت فرهنگی وزارت ارشاد هم در صدد رفع آنها برآید. در غیر این صورت بازتاب این گلایه ها جز تکرار درددل های اهالی قلم فایده دیگری نخواهد داشت.
امروز هم به سراغ بخشی از دستاوردهای نمایشگاه کتاب رفتیم. با معرفی تعدادی از نویسنده هایی که موفق به جذب بیشترین استقبال از سوی بازدیدکنندگان شدند درصدد برآمدیم تا به معرفی آثار منتخب از نگاه شما بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب تهران بپردازیم.معرفی نویسندگان و آثاری که بدون در نظر گرفتن هیچ اعمال سلیقه ای در اختیار شما قرار می گیرد تا از برترین آثار داستانی منتشر شده در سال 90 باخبر شوید.
در ادامه این گزارش یکی از پراقبال ترین های سال 90 کتابی است از نویسنده کهگیلویه و بویراحمدی که اخیرا هم مقام اول ادبیات پایداری در کشور را به دست آورده است و هم اکنون در تیم مذاکرات هسته ای ایران با گروه 1+5 در بغداد شرکت کرده و این اثر کتاب نام آشنای "پایی که جا ماند " به قلم سید "ناصر حسینی پور " جانباز و آزاد سرافراز کهگیلویه و بویراحمد .
در معرفی کتاب پایی که جا ماند در این گزارش آمده است " پایی که جا ماند" را می توان در زمره کتاب های خاطره نگاری به شمار آورد. داستانی مبتنی بر واقعیت که سیدناصر حسینی پور آن را به شکنجه گر عراقی اش تقدیم کرده است.
این خاطره نامه به یادداشت های روزانه حسینی پور از زندان های مخفی عراق اختصاص دارد. به همین سبب شاید چندان اغراق آمیز نباشد اگر آن را بخشی از تاریخ جنگ هشت ساله عراق علیه ایران بدانیم. گرچه سیدناصر حسینی از جمله آزادگان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران است و در عرصه قلم چندان شناخته شده نیست؛ ولی با خلق این داستان توانست مخاطبان بسیاری را جذب نوشته خود سازد.
سید ناصر حسینی پور نویسنده کتاب "پایی که جا ماند" اولین نفر از سمت چپ
سید ناصر حسینی پور نویسنده کتاب "پایی که جا ماند"
پایان پیام/
نظر شما