به گزارش خبرنگار پارلمانی شبستان، حجتالاسلام رسایی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی و با استناد به بند 11 ماده 23 با اشاره به سخنان علی مطهری نماینده تهران گفت: در نطق آقای مطهری نکات دیگری نیز بود که نمیشود با سکوت از آن گذشت.
وی ادامه داد: همه میدانند بنده بارها از دولت به دلیل شاخصههایی که داشته است حمایت کردهام و افتخار میکنم اما اکنون نیز از منتقدان جدی برخی از رفتارهای رییسجمهور و دولت بودیم و هستیم و باز به این مسئله نیز افتخار میکنم.
رسایی تصریح کرد: آیا اگر ما انتقاد داریم حق اهانت نیز داریم و آیا میتوانیم هر نسبت ناروایی را از پشت تریبون به افراد داشته باشیم؟ آیا قانون اساسی چنین اجازهای به ما داده است؟
رسایی گفت: در همین مجلس یکی از نمایندگان دستش را بر روی یکی از کارکنان دولت بلند کرد و وی نیز عصبانی شد و حرف ناروایی به مجلس زد اما دستگاه قضایی طوری برخورد کرد که وی از مجلس عذرخواهی کرد و مجلس نیز عذرخواهی وی را پذیرفت.
وی بیان کرد: نمایندهای که یک سری الفاظ و ادعاهایی را در مورد رییسجمهور قانونی کشور در نطق خود به کار برده است آیا لازم نیست عذرخواهی کند؟
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری یادآور شد: مقام معظم رهبری نسبت به یکی از جلسات مجلس که باعث اوقاتتلخی ایشان شده بود انتقاداتی داشتند و به همین دلیل هیئترییسه، برخی از منتقدان مجلس و رؤسای کمیسیونها را خواستند و خطاب به آنها فرمودند حوادثی پیش میآید که باید به خدا توکل بکنید، مجلس به رییسجمهور اهانت کرد، مجلس میتواند از رییسجمهور سؤال کند یا وی را استیضاح کند اما حق ندارد به هیچکس اهانت کند، کجای مجالس قبلی به رییسجمهور اهانت شد، ظلم بود، کار بدی کردید قوه مقننه و مجلس حق ندارد به هیچکس و به ویژه به رییسجمهور اهانت کند زیرا قوه مقننه مظهر فضایل ملت است.
رسایی ادامه داد: این چه فضایل ملتی است آیا اگر کسی بیاید پشت تریبون حرفی را بزند این بیانصافی در حق همه این دوستان نیست؟ آیا بیانصافی در حق حتی منتقدان دولت نیست؟ درست است من با منتقدان دولت همفکر نیستم ولی انتقاد حق آنها است.
وی مجددا با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در این جلسه یادآور شد: ایشان تأکید کردند کارشان در مقابل چشم مردم خلاف اخلاق بود، ظلم بود و رذیلت بود و صریحا از این عمل که در هنگام سخنرانی رییسجمهور بود ناراحت شدم و بسیار کار بدی بود و باید علاج میشد، آقای لاریجانی تقصیر کردید باید این موضوع را متوقف میکردید، این چه کاری است که میکنید، درست است اعتراض به رأی شما ندارم زیرا رأی شما حق شما است اما این برخورد صحیح نیست و اگر اعتراضی به سخنان یک مقام دارید به دور از جنجال و تهمت علاججویانه وارد میدان شوید.
باهنر با قطع سخنان رسایی خطاب به وی گفت: من در آن جلسه بودم، مقام معظم رهبری در همان جلسه فرمودند که من این مطالب را نمیخواهم علنی بگویم و دلایلی داشتم و این دلایل نیز متین بود، حالا اگر شما اذن دارید بگویید.
رسایی ادامه داد: من در آن جلسه که نبودم ولی متن آن در سایتها هست.
وی ادامه داد: آیا باید در برابر این موضوع به این شکل برخورد میشد که امروز عدهای جلوی مجلس میآمدند و نیروی انتظامی دور تا دور مجلس را محاصره میکرد و با آنها برخورد میکرد.
وی خطاب به احمدیمقدم فرمانده نیروی انتظامی گفت: آقای احمدیمقدم در فتنه 88 هم وقتی شما در برابر فتنه ایستادید از پشت همین تریبون همین آقایان از شما انتقاد کردند.
وی ادامه داد: اگر مدعیالعموم به وظیفهاش عمل کرده بود لازم نبود عدهای امروز در مقابل مجلس تجمع کند که نیروی انتظامی هم برخورد کند.
وی اضافه کرد: اگر مدعیالعموم همانطور که در موارد دیگر برخورد میکرد یعنی همانگونه که با نویسندگان و مسئولان سایتها برخورد میکردید و حتی برخی از آنها از جمله مسئولان سایت 9 دی را به زندان انفرادی میانداخت در اینجا نیز برخورد میکرد قاعدتا اینگونه نمیشد.
رسایی تصریح کرد: چرا مدعیالعموم حسگرهایش در برخی مواقع قوی است و خوب عمل میکند اما جاهای دیگر را فراموش میکند.
پایان پیام/
نظر شما