حجتالاسلام دکتر جواد جعفری، عضو هیأت علمی و معاون پژوهشی پژوهشکده مهدویت در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان بااشاره به ویژگی های رسانه مهدوی گفت: حوزه مهدویت دارای محوریت و خط قرمزهایی است که از آن ها به عنوان افراط و تفریط یاد می کنیم، بنابراین نباید در تبیین معارف به این موارد دچار شویم.
وی بااشاره به هدف غایی رسالت مهم (تبلیغ مهدویت) تصریح کرد: بحث تعمیق معارف مهدوی باید هدف اساسی تبلیغ قرار گیرد، به این معنا که ما با جامعه ای رو به رو هستیم که از مسائل مهدویت خالی الذهن نبوده و اطلاعاتی در این حوزه دارند. بنابراین آنچه که اهمیت می یابد، عمق بخشی به باورها و اعتقادات مستند بر روایات اصیل با سند معتبر در این رابطه است.
معاون پژوهشی پژوهشکده مهدویت ادامه داد: مثلا ما معتقدیم امام زمان(عج) اعمال و پرونده ما را رویت می کند، کار مبلغ و رسانه مهدوی تعمیق این باور و همچنین گسترش مبحث انتظار و مهدویت است. به نحوی که این معارف درقالب زندگی افراد جاری باشد.
حجت الاسلام جعفری افزود: در روایات داریم امام زمان(عج) دعاگوی مردم هستند، گسترش همین مسئله که مهدی موعود(عج) به فکر و یاد مردم است، سبب می شود تا بسیاری از افراد که دچار یاس و ناامیدی شده اند، به زندگی شاداب بازگردند.
وی بااشاره به وجود برخی خرافات پخش شده در بطن جامعه، گفت: وقتی اطلاع رسانی صحیح صورت نگیرد، نتیجه اش پخش فیلم هایی است که اساسا مطالبش عین انحراف است.
معاون پژوهشی پژوهشکده مهدویت بااشاره به وضعیت دین مردم در آخرالزمان گفت: در روایات آمده است (حفظ دین در آخرالزمان از نگاه داشتن زغال افروخته در کف دست سخت تر است)، که این بدان معناست که افراد مدام درحالت آزمایش قرار می گیرند و دین داران باید از این آزمایش ها به سلامت بگذرند.
وی به معرفی کتب جامعی در حوزه مهدویت پرداخت و 3 کتاب جامعه"غیبت نُعمانی"، "غیبت شیخ طوسی"، "کمال الدین" نوشته شیخ صدوق را به عنوان آثاری عنوان کرد که افراد می توانند در حوزه مهدویت از آن بهره گیرند.
دکتر جعفری افزود: کتب مذکور از نخستین کتاب های تالیفی در حوزه مهدویت است که از زبان عربی به فارسی ترجمه شده است.
پایان پیام/
نظر شما