سوم خرداد یادآور حماسه‌های رزمندگان است

کارشناس سیاسی بسیج شاهرود اظهار داشت: سوم خرداد ماه 1361 همواره در تاریخ کشور ایران اسلامى یادآور ایثارگرى‏ها، رشادت‏ها و حماسه‏هاى پرشور و فراموش نشدنى رزمندگان و امت شهیدپرور ایران اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، سید تقی حسینی، کارشناس سیاسی بسیج شاهرود شب گذشته (1خرداد) در جلسه صالحین بسیح محمدرسول الله(ص) حوزه اصناف الهادی شاهرود گفت: خرمشهر شهر خون و قیام، سمبل مقاومت و ایثار در دفاع مقدس به شمار مى‏رود و این شهر نمونه بیش از یک ماه مقاومت مظلومانه بزرگ مردانى است که مفاهیم ایثار و جهاد و شهادت را به بالاترین درجه رساندند.

 

کارشناس سیاسی بسیج شاهرود افزود: عملیات بیت المقدس و فتح خرمشهر به لحاظ نتایج چشمگیر سیاسى و نظامى‏ و تاثیرات آن بر روند تحولات جنگ و اوضاع بین‏المللى و منطقه‏اى، در تاریخ جنگ تحمیلى از اهمیت و ارزش بسیار بالایى برخوردار است.

 

وی با بیان اینکه با پیروزى رزمندگان اسلام در این عملیات، بینش و قضاوت محافل بین‏المللى نسبت به توانمندیهاى جمهورى اسلامى ایران در دفاع از تمامیت ارضى خود تغییر مثبت نمود، گفت: از ویژگیهاى عملیات بیت المقدس در مقایسه با سایر عملیاتها، کثرت تلفات و مقدار خسارات وارده بر ارتش عراق است.

 

حسینی خاطرنشان کرد: در این عملیات حدود نوزده هزار نفر از نیروهاى عراقى به اسارت درآمدند و بیش از شانزده هزار نفر کشته و مجروح شدند و حداقل دو لشکر پیاده و زرهى عراق منهدم شد.

 

وی افزود: در عملیات بیت المقدس بخش عظیمی از سرزمین ایران اسلامى به یارى خداوند منان و با ایثار و از خودگذشتگى رزمندگان دلیر ارتش، سپاه و بسیج مردمى و مساعدت تمامى نهادها و اقشار مردم، از دشمن متجاوز باز پس گرفته شد.

 

کارشناس سیاسی بسیج شاهرود تصریح کرد: خرمشهر مظهر مظلومیت و مقاومت تاریخ در آرزوى رزمندگان اسلام و کعبه دلها شد.

 

وی گفت: یک سنت تاریخى وجود دارد که همواره پس از خاتمه یک حادثه به دلیل روشن بودن نتایج و عواقب آن سؤالاتى مطرح مى‏شود که پاسخ به آن‏ها در زمان وقوع حادثه مشکل است، اما پس از خاتمه آن، سؤالات آسان به ذهن رسوخ مى‏کنند. در مورد ادامه جنگ پس از فتح خرمشهر نیز همین گونه است.

 

حسینی افزود: پس از خاتمه عملیات بیت‏المقدس، جمهورى اسلامى ایران در برترى چشم‏گیرى از قدرت رزمى نسبت به عراق بود، در عین حال دشمن در پی وقت کشی و تجدید قوای ارتش بعثی برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی بود، ضمن اینکه هنوز بخشی از خاک ایران اسلامی در اختیار ارتش بعثی بود و زمزمه آتش بس بدون عقب نشینی و واگذاری سرزمین، معقول به نظر نمی رسید.

 


پایان پیام/

کد خبر 135223

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha