به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پرس تی وی سران کشورهای عضو گروه 8 توافق کردند رشد اقتصادی را افزایش و بدهی را که اقتصاد کشورهای اروپایی را با بحران روبرو کرده است، کاهش دهند.
با وجود این، در بیانیه مشترک رهبران گروه 8 هیچ توصیهای درباره چگونگی مقابله با مشکلات مستمر مالی در اروپا نیامده است.
رهبران گروه 8 درباره عزم خود برای اطمینان از این که یونان در حوزه یورو باقی بماند، اتفاق نظر داشتند.
این در حالی است که یونان علاوه بر مشکلات مالی، با بن بستی سیاسی نیز مواجه است.
بیانیه اعضای گروه 8 در حمایت از باقی ماندن یونان در منطقه یورو به آسیبهای پیش بینی نشده ای اشاره میکند که ممکن است با خروج یونان از منطقه یورو به اقتصاد جهانی وارد شود.
این اقدام پس از یک هفته گمانه زنیهای فزاینده مبنی بر ناتوانی احتمالی این کشور در بازپرداخت بدهیهایش، صورت گرفت. این در حالی است که بحران اروپا بر وال استریت نیز تاثیر گذاشته است.
در بیانیه مشترک سران گروه 8 آمده است:"بهبود اقتصاد جهانی نشانههایی از (تحقق) وعده هاست اما بادهای مخالف به میزان چشمگیری پا برجاست."
در همین حال، باراک اوباما، رئیس جمهوری امریکا از فرصت میزبانی این نشست استفاده کرد تا مباحث را به سوی موضوعاتی که برای مبارزه انتخاباتیاش مطلوب و مناسب است سوق دهد.
وی در روز پایانی این نشست با اشاره به گامهایی که برای بهبود و پیشرفت اقتصاد امریکا اتخاد خواهد کرد درباره دیدگاه اقتصادی خود در صورت پیروزی مجدد در انتخابات آتی ریاست جمهوری امریکا توضیحاتی ارائه کرد.
در همین حال آژانس اعتبارسنجی "فیتچ" پنجشنبه گذشته رتبه اعتباری یونان را به کمترین حد ممکن برای کشوری که به حد ناتوانی در پرداخت بدهیهایش نرسیده کاهش داد.
بر اساس این گزارش، در صورتیکه برگزاری انتخابات ماه جاری در این کشور گرایشات سیاسی سیاستمداران مخالف شرایط استفاده از بسته نجات مالی اروپا را تغییر ندهد، احتمال خروج یونان از منطقه یورو وجود دارد.
پایان پیام/
نظر شما