رتبه بندی نشریات دانشجویی در5 سطح با هدف ارتقای محتوای نشریات

مدیر کل دفتر امور فرهنگی وزارت علوم گفت:نشریات دانشجویی در پنج سطح رتبه بندی می شوند تا مدیر مسولان این نشریه ها کار خود را سنجش و ما هم از فعالان دانشجویی در راستای ارتقای کیفیت محتویات نشریات استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، جلیل دارا، مدیرکل دفتر امور فرهنگی وزارات علوم تحقیق در دهمین همایش نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه های کشور با بیان این که سعی داریم تا امکانات مادی و معنوی را در جهت شکوفایی هرچه بیشتر نشریات دانشجویی فراهم کنیم گفت: شما نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی در آینده بخشی از فضای مطبوعات کشور را در اختیار  می گیرید.

 

وی با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام سال تولید ملی، حمایت از کار وسرمایه ایرانی خاطر نشان کرد: درست است که شعار امسال به نوعی اقتصادی است، اما با توجه به مطرح شدن مباحث انسانی می توان در فضای اندیشه تولید فکر و ایده کرد.

 

دارا با بیان اینکه جوامع غربی توسعه پیشرفت خود را با تولید فکر آغاز کردند، افزود: باتوجه به نام گذاری امسال باید نشریات دانشجویی را به سمت تولید علم پیش ببریم .

 

وی با بیان این که بیش از 3 هزار انجمن علمی در دانشگاه ها وجود دارد افزود: بیشتر جنبه علمی بودن نشریات دانشجویی مورد توجه قرار گرفته است به طوری که امسال بنا دایم درهر دانشگاه باشگاه آزاداندیشی ایجاد کنیم .

 

دارا با بیان اینکه نشریات دانشجویی می توانند فضای تعاملی بین دانشگاه و وزارت علوم ایجاد کنند، یادآورشد: پیشنهادات یا انتقادها باید در نشریات دانشجویی به صورت عاقلانه و منطقی ارائه شود.

 

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر برپایی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها ادامه داد: در دانشگاهها فضایی فرهیخته و چهره های برجسته علمی وجود دارد؛ لذا باید بر اساس منطق و استدلال فضای قانون مندی در دانشگاه ها اجرا شود.

 

مدیر کل اداره فرهنگی وزارت علوم با بیان که در کشورمان اطلاع‌رسانی خوبی در تمام زمینه های مختلف نداشتیم، خاطر نشان کرد: نشریات دانشجویی باید با ایجاد روحیه اعتماد بین اقشار جامعه به بخشی از وظیفه خود که بهبود فضای اطلاع رسانی است، کمک کنند.

 

وی با بیان اینکه همیشه یک فضای سیاه نمایی در رسانه های غربی وجود داشته است، گفت: در فضای غبارآلود رسانه های خارجی وظیفه نشریات دانشجویی این است که در بحث اطلاع رسانی واقعیت ها را به مردم انتقال دهند.

 

وی یکی از اقدامات صورت گرفته در سال 90 توسط دفتر فرهنگی وزارت علوم را تشکیل شورای معین دانست و افزود: در راستای بهبود وضعیت کار نشریات دانشجویی آیین نامه نشریه دانشجویی با نشریات الکترونیکی ادغام شد.

 

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر امور فرهنگی وزارت علوم، دارا با بیان این که سایت نشریات دانشجویی راه اندازی می شود، افزود: این سایت با هدف تعامل بیشتر بین نشریات دانشجویی به بهرداری می رسد، همچنین برخی نشریات دانشجویی به صورت فایل pdf ارائه می شوند.

 

مدیر کل اداره فرهنگی وزارت علوم  با اشاره به انتشار کتاب نشریه های دانشجویی در سال جاری اظهار کرد: در این کتاب در هر صفحه ای تاریخچه تاسیس یک نشریه دانشجویی وجود دارد و این کار به صورت آرشیوی است تا میراثی ماندگار در عرصه دانشجویی باشد.
 

پایان پیام/

کد خبر 134299

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha