امیرالهی، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به سرعت تغییر در دنیا، آموزش یکی از ضروریات جوامع محسوب میشود و با آموزش صحیح و به روز میتوان در راه رسیدن به اهداف بلند مدت زمینههای رشد و توسعه را فراهم کرد.
وی با اشاره به اینکه آموزش هنرهای سنتی و صنایع دستی موجب اشتغال خانگی شده و از گسترش بیکاری می کاهد، اظهار داشت: با تشکیل دوره های آموزشی امیدواریم ضمن آشنا نمودن قشر جوان با صنایع دستی و هنرهای سنتی به اعتلای فرهنگی و هنری کشور کمک کرده و زمینه را برای بهرهمندی اقتصادی و اجتماعی فراهم کنیم.
الهی از آموزش رشته های مختلف صنایع دستی در 10 شهرستان استان خبر داد و افزود: این کلاس های آموزشی در 17 روستای سطح استان برگزار شده که تعداد هزار و 800 نفر در رشته های مختلف صنایع دستی آموزش دیده اند.
وی به برگزاری جشنواره سراسری بسته بندی صنایع دستی و همایش تخصصی جایگاه و کاربرد صنایع دستی در معماری داخلی و همچنین برگزاری نمایشگاه تخصصی منطقه ای چوب، چرم و بافته های داری اشاره کرد و گفت: هدف ما نظارت بر تولید با کیفیت در کارگاههای تولیدی و توسعه صنایع دستی کردستان و شناساندن آن به تمامی جهان است.
الهی خاطرنشان کرد: در آینده آموزشگاه مجازی صنایع دستی دراستان تحت عنوان ( تحت وب ) راه اندازی خواهد شد و همچنین مستند نگاری و مستند سازی 5 رشته صنایع دستی توسط معاونت صنایع دستی انجام خواهد گرفت.
وی به راه اندازی موزه دائمی صنایع دستی در سطح استان اشاره کرد وگفت: با راه اندازی این موزه می توان صنایع دستی استان را شناسایی و حفظ و نگهداری کرد.
پایان پیام/
نظر شما