ایجاد اشتغال، بدون شناخت ظرفیت های منطقه امکان پذیر نیست

مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه وبویراحمد، استعدادیابی و شناخت ظرفیت ‌های هر منطقه را ضروری دانست و افزود: بدون شناخت ظرفیت ها نمی ‌توان به ایجاد اشتغال و توانمندسازی خانوارها امیدوار بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، عبدالمجید فرهادی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره ) کهگیلویه وبویراحمد، امروز ( 27 اردیبهشت) در همایش کارآفرینی و اشتغال که با حضور 60نفر از مدیران کمیته امداد این استان برگزار شد، با برشمردن سیاست های کاری این نهاد حمایتی، گفت: در سال جاری و براساس فرمایش مقام معظم رهبری کمیته امداد سیاست خود را بر توانمندی، کار آفرینی و تحکیم بنیان خانواده اعلام کرده است.

 

 فرهادی یادآور شد: تاکنون کمیته امداد 13000 طرح اشتغال اجرا نموده که 6000 طرح آن در روستاها اجرا شده است.

 

 وی مهم ترین اهداف برگزاری این همایش را توانمندی خانواده های روستایی با محوریت اشتغال، تامین مسکن، رفع مشکلات فرهنگی دانش آموزان و دانشجویان، تامین جهیزیه نوعروسان و سایر نیازهای مددجویان عنوان کرد.

 

 مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره ) کهگیلویه وبویراحمد با تاکید بر اهمیت جذب مشارکت‌ های مردمی، تصریح کرد: باید به‌ گونه‌ ای برنامه ‌ریزی کنیم که زمینه جذب الکترونیکی مشارکت ‌های مردمی در استان کهگیلویه و بویراحمد فراهم شود.

 

 فرهادی ادامه داد: با افزایش امکان جذب مشارکت ‌های الکترونیکی مردم شاهد جذب کمک‌ های ملی و افراد خیر در سایر استان‌ ها و حتی خارج از کشور خواهیم بود.

 

 وی تاکید کرد: استعدادیابی و شناخت ظرفیت ‌های هر منطقه به ‌ویژه در روستاها امری ضروری است که بدون آن نمی ‌توان به ایجاد اشتغال و توانمندسازی در این استان امیدوار بود.

 

 این مسئول حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره ) کهگیلویه وبویراحمد گفت: باید کاری کنیم که سیاست مستمری‌ بگیری در این استان به صفر برسد که البته در نهادینه کردن آن نیازمند همکاری و مشارکت دیگر ادارات و نهادها هستیم.

 

 گفتنی است در این همایش توانمندی، کارآفرینی و تحکیم بنیان خانواده با محوریت اشتغال روستائیان، تامین مسکن، رفع مشکلات فرهنگی دانش آموزان و دانشجویان، جهیزیه نوعروسان و سایر نیازهای مددجویان مورد بررسی قرار گرفت.

 

 پایان پیام/

کد خبر 133713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha