به گزارش خبرگزاری شبستان، مارتین لوترکینگ رهبر مذهبی و فعال حقوق مدنی سیاه پوستان آمریکایی است که در سال 1964 میلادی موفق به دریافت جایزه صلح نوبل گردید.
با گذشت چندین دهه از ترور دکتر مارتین لوترکینگ، پیام تساوی و آزادی انسانها در آمریکا که مهد تبعیض نژادی بوده و هست، هنوز هم در همه جای جهان طنینانداز است.
مصطفی کارول، عضو شورای روابط اسلامی آمریکا در اینباره میگوید: دکتر لوترکینگ همان کاری ار انجام داد که در راستای اهداف پیامبر گرامی اسلام (ص) برای ایستادن در مقابل ظلم و بیعدالتی بود.
وی افزود: مبارزه کینگ با نژادپرستی باید درسی برای همه آمریکاییها باشد که امروزه تبعیض نژادی و مذهبی را در این کشور به اوج خود رساندهاند.
کارول همچنین گفت: حتی در حال حاضر نیز بسیاری از آمریکاییها معنای جنبش حقوق مدنی را نمیدانند، آنها دکتر مارتین لوترکینگ و مالکم را میشناسند اما معنای حرکت آنها را نمیدانند و نمیتوانند آموزههای آنها را در دوران خود پیاده کنند.
کارول در سن 19 سالگی و در زمانی که به دنبال خدا میگشت و نتوانست در کلیسا پاسخ خود را پیدا کند از دین مسیحیت به اسلام روی آورد.
وی میگوید: اکنون جامعه آمریکا به شدت ضد اسلامی است و به همین دلیل مسلمانان در اینجا با مشکلات فراوانی مواجه هستند.
بر اساس تحقیقات اخیر انجام شده از سوی مؤسسه" پیو "مسلمانان امروز بیش از هر گروه مذهبی دیگری با تبعیض مواجه هستند.
مسلمانان تلاشهای خود در قرن بیست و یکم علیه تبعیضهای مذهبی را بسیار شبیه مبارزه تاریخی برای تساوی نژادی به رهبری دکتر لوترکینگ در آمریکا میدانند.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاعرسانی کرون، اعضای شورای روابط اسلامی آمریکا در مراسمی که امروز به یادبود تلاشهای دکتر لوترکینگ برگزار میشود، شرکت میکنند.
مؤسسه میراث سیاهپوستان که به مدت 33 سال است مراسم بزرگداشت وی را در آمریکا برگزار میکنند اعلام کردهاند که از شرکت همه گروههای محلی از هر مذهب، نژاد و ملیتی در این مراسم استقبال میکنند.
پایان پیام/
نظر شما