اهتمام جامعه فرهنگی کشور نسبت به گسترش فرهنگ ادبی اسلامی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: جامعه فرهنگی کشور موظف است با مشورت، مشارکت و به کارگیری تمام توان خود، نسبت به گسترش فرهنگ ادبی اسلامی اهتمام داشته باشد.

سید مرتضی اسماعیلی‌طبا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم به خبرنگار شبستان گفت: به تعبیر خواجه عبدالله انصاری در تفسیر ادبی عرفانی سوره کوثر هرچه تعبیر و واژه در تفسیر کوثر بیاوریم ذره ای در مقابل بی نهایت خواهد بود.


وی بیان داشت: شرح شخصیت والای حضرت فاطمه الزهرا(س) در کلام نمی گنجد، در عمل معلوم نمی شود، اما در زمانه ما می تواند بهترین راه و روش برای درک حقیقی آموزه های دینی باشد و زنان جامعه باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم عنوان کرد: حضرت فاطمه (س) یک زن در عین عفاف و پاک دامنی، یک مبارز، در عین علم و دانش بهترین مادر و همسر است.


وی با بیان اینکه حضرت فاطمه (س) اسوه ایثار و از خود گذشتگی و نمونه نایابی از عدالت اجتماعی و حقوق بشر است، خاطرنشان کرد: با این همه، ذکر مناقب و فضائل حضرت زهرا(س) در طول تاریخ اسلام، به نظر می رسد هرچه در زمینه معرفی حضرت تلاش کنیم کم است و اصرار در برگزاری هرچه با شکوه تر کنگره ملی شعر فاطمی گواهی بر این امر است.


اسماعیلی طبا با تاکید بر اهمیت کنگره ملی شعر فاطمی، یادآورشد: با تاسیس دبیرخانه شعر آیینی در قم که با سفارش وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت پذیرفت، کارگروه ویژه ای متشکل از نویسندگان، شاعران و پژوهشگران خبره ادبیات آیینی برای تحقیق، بررسی و تدوین آثار فاطمی تشکیل شد و با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم به رصد کردن آفرینش های ادبی این موضوع پرداختند.


وی ابراز داشت: جلسات شرح و بررسی خطبه های فدکیه که امسال به طور خاص در نظر مقام معظم رهبری بود، جلسات تحقیق و بررسی تاریخ ارائه شده پیرامون شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س) و نقد و بررسی آثار تازه تولید شده فاطمی از جمله اقداماتی است که برای هرچه بهتر برگزار شدن این برنامه صورت گرفته است.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم بیان کرد: معتقدیم شعر فاطمی با پیشینه ی پربار و چشم انداز خوبی که دارد می تواند نقطه عطفی در تاریخ فرهنگ ادبی اسلامی باشد.

 

پایان پیام/

کد خبر 133015

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha