عدم معرفت نسبت به حجت الهی همراه با مرگ جاهلیت است

زمین هیچ گاه خالى از حجت خدا بر خلق نیست. در هر عصر و زمان که آنها عروة الوثقى و ائمه هدى و حجت بر اهل دنیا تا روز قیامت هستند.

خبرگزاری شبستان : اعتقاد به ظهور منجی از دیرزمان وجود داشته است تا جایی که  پیدایش مسیحیت را برگرفته از ایده منجی دانسته اند. برخی بر این باورند که مسیحیت حاصل تخیل و امید مردمی است که بر اثر تحمل رنج و اندوه مشتاق ظهور یک منجی بوده اند. " شناخت مسیحیت ص 35." برخی بر این باورند که اندیشه انتظار مسیحا ماهیت یهودی است."انتظار مسیحا در آیین یهود ص17." شور و التهاب انتظار موعود آخرالزمان در تاریخ پر فراز و نشیب یهودیت و مسیحیت موج می زند. یهودیان در سراسر تاریخ محنت بار خود هرگونه خواری و شکنجه را به امید ظهور مسیحا بر خود هموار کردند تا آنکه با ظهور منجی فرمانروای جهان شوند.

در پایان مراسم  سالگرد بنیانگذاری رژیم غاصب اسرائیل غده سرطانی  و چرکین عصر حاضر "پنجم ماه ایار عبری" پس از دمیدن در شیپور عبادت، این گونه دعا کردند: اراده خداون ، خدای ما چنین باد که به لطف او شاهد سپیده دم آزادی باشیم و نفخ صور مسیحا گوش ما را نوازش دهد. "انتظار مسیحا در آیین یهود ص13."

 

بریخ از ویژگی های جاهلیت هم اکنون در رژیم اشغالگر اسرائیل قابل مشاهده است.  در قرآن می خوانیم در باب جاهلیت:" إِذْ جَعَلَ الَّذِینَ کَفَرُوا فِی قُلُوبِهِمُ الْحَمِیَّةَ حَمِیَّةَ الْجَاهِلِیَّةِ فَأَنزَلَ اللَّهُ سَکِینَتَهُ عَلَىٰ رَسُولِهِ وَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ وَأَلْزَمَهُمْ کَلِمَةَ التَّقْوَىٰ وَکَانُوا أَحَقَّ بِهَا وَأَهْلَهَا ۚ وَکَانَ اللَّهُ بِکُلِّ شَیْءٍ عَلِیمًا [٤٨:٢٦]
به خاطر بیاورید، هنگامی را که کافران در دل های خود خشم و نخوت جاهلیّت داشتند و در مقابل خداوند آرامش و سکینه خود را بر فرستاده خویش و مؤمنان نازل فرمود و آنها را به حقیقت تقوا ملزم ساخت و آنان از هرکس شایسته‌تر و اهل آن بودند؛ و خداوند به همه چیز داناست.

 

خشونت و جنایت و نسل کشی اسرائیل و ازسوی دیگر نخوت، تکبر، خودستایی و خود برتربینی اسرائیل بر مردم جهان به اثبات رسیده و ایشان صریحا خود را قوم برتر می شمارند.

جنگ های دنیا امروز و لشکر کشی ایالات متحده و نیز تشکیل دولت صهیونیستی بی ارتباط با انتظار مسیحا منجی آخرالزمان نیست. صهیونیست و ایالات متحده با عنوانی دینی درصدد توجیه جنایات جنگی و نسل کشی برآمده است. نقض حقوق بشر، حقوقی که در ظاهر برای نجات کل بشریت عرضه شده بود، هم اکنون بازیچه دست استعمار گرانی است که با تحریف عقاید دینی منافع خود را دنبال می کنند. اعتقاد به منجی آخرالزمان باوری صادق و موجه است اما با تحریفاتی همراه بوده است که هم اکنون شاهد نسل کشی و جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت هستیم. بر ما لازم است ایده راستین مهدویت و منجی راستین را بشناسیم تا در گرداب منحرفان فر نرویم. فرو رفتن در امواج تحریفات و خرافات ضلالت جاهلیت را به دنبا دارد که هم اکنون شاهد آثار سوء  آن حتی در سطح جهانی هستیم.

 

حوادث دنیای امروز بیش از پیش اصل "لزوم معیت ترویج عقاید صحیح و مقابله با انحرافات در حوزه مهدویت" را به اثبات می رساند. اعتقاد شیعیان به منجی متمایز از ایده مسیحیت و یهود بوده است. شیعه بر این باور است که امام غایب هم اکنون حی و حاضر است اما به عللی در دسترس عموم قرار ندارد و نور حجت همیشه و در همه حال باقی است. زمین از حجت الهی تهی نیست و بر تمام مومنین لازم است حجت الهی را شناخته و از مرگ جاهلیت رهایی یابند.

 

در کتب حدیث دستور العملی از امام رضا(ع) به مامون به جای مانده است که در آن امام رضا(ع) اسلام واقعی را بازگو کرده اند. فضل بن شاذان آورده است، مامون از امام رضا(ع) خواست تا زبده و چکیده ای از معارف اسلام راستین را عرضه کند. امام رضا(ع) آغاز اسلام را توحید برمی شمارند. در ادامه ضمن بیان صفات الهی به نبوت اشاره کرده و جایگاه نبی اکرم را در عالم بیان می کنند. در بخشی از این گفتار امام رضا(ع) به حجت الهی و خالی نشدن زمین از حجت تا قیام قیامت اشاره دارند و اینکه عدم شناخت حجت الهی همراه با مرگ جاهلیت است.

 

در ادامه به بخشی از سخنان گهربار امام رضا(ع) اشاره می شود: "عیون اخبار الرضا": فضل بن شاذان گفت مأمون از حضرت رضا(ع) درخواست کرد خلاصه‏اى از اسلام واقعى به اختصار برایش بنویسد. امام رضا(ع) این مطالب را نوشت. اسلام واقعى شهادت‏ لااله الاالله وحده لا شریک له، الها واحدا احدا صمدا، قیوما سمیعا بصیرا قدیرا قدیما باقیا. عالمى است که جهل در او راه ندارد و قادرى است که ناتوانى در او نیست. غنى است که هرگز نیازمند نمى‏شود. عادلى است که ستم روا نمى‏دارد. او آفریننده هر چیزى است و مثل و مانند ندارد و نه مخالف و ضد و همطرازى دارد و کسى که شایسته عبادت و سزاوار شوق، بیم، ملجا و پناه دعاکنندگان است، اوست.


محمد(ص) بنده، رسول، امین، برگزیده، ممتازترین خلق، سیدالمرسلین، خاتم الأنبیاء و بهترین فرد جهانیان است که پیامبرى بعد از او نیست و ملت او قابل تبدیل به ملت دیگرى نیستند و شریعتش تغییرپذیر نیست و آنچه او آورده واقعیت محض است. تصدیق به رسالت آن جناب و تمام پیامبران گذشته، انبیاء، حجج الهى و تصدیق به کتاب خداى عزیز که باطل در او رخنه نیافته، درگذشته و آینده و کتابى است از جانب خداوند حمید، قرآن حافظ، نگهبان حاکم‏ بر تمام کتب آسمانى است و تمام آن حقیقت واقعى است از فاتحة الکتاب تا آخر آن ایمان به محکم و متشابه، خاص و عام، مژده و تهدید، ناسخ و منسوخ، داستان ها و اخبار او داریم. هیچ کس نمى‏تواند مانند آن را بیاورد.(1) و اینکه راهنما پس از پیامبر(ص) و حجت براى مردم و حاکم بر امور مسلمانان و سخنگوى قرآن و عالم به احکام آن برادر، جانشین، وصى و ولّى اوست. آن کسى که نسبتش به پیامبر(ص) چون نسبت هارون است به موسى، على بن ابى طالب امیر المؤمنین(ع)، امام متقین و پیشواى سفید چهرگان و ممتازترین اوصیاء، وارث علم پیامبران و بعد از او حضرت امام حسن و امام حسین(ع) سرور جوانان اهل بهشت، سپس على بن الحسین، زین العابدین(ع) بعد از او محمدبن على شکافنده علوم پیشینیان و بعد از آن جناب جعفر بن محمد امام صادق(ع) وارث علم اوصیاء و پس از او موسى بن جعفر(ع) و پس از آن سرور على بن موسى الرضا(ع) سپس محمدبن على و بعد از آن جناب على بن محمد و پس از او حسن بن على و بعد از آن جناب حجت قائم منتظر فرزندش(ص).


من گواهى مى‏دهم براى آنها به ولایت و امامت و اینکه زمین خالى از حجت خدا بر خلق نیست. در هر عصر و زمان که آنها عروة الوثقى و ائمه هدى و حجت بر اهل دنیا تا روز قیامت هستند.
هرکس با آنها مخالفت کند، گمراه و گمراه‏کننده است و تارک حق و هدایت آنها نیز که مفسر قرآنند و توضیح فرموده‏هاى پیامبر را مى‏دهند. هر کس بمیرد و آنها را نشناسد، به مرگ جاهلیت مرده. روش این اوصیاء ورع، عفت، راستگویى، درست کارى، استقامت، کوشش و اداى امانت به خوب و بد و سجده طولانى و روزه‏دارى در روز و شب‏زنده‏دارى به شب و پرهیز از گناهان و انتظار فرج با صبر و همدردى و معاشرت نیکو با مردم است... "احتجاجات-ترجمه جلد چهارم بحارالانوار، ج‏2، ص: 339."

ردا

 

پایان پیام/

کد خبر 132977

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha