ارزش والای شهادت در جشنواره‌ها کمرنگ نشود

مسئول دفا‌تر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان، اظهار داشت: جشنواره ‌های شاهد و ایثارگر را باید به گونه‌ای مدیریت کنیم که ارزش والای شهادت در آنها کمرنگ نشود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسئول دفا‌تر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان، در نخستین جشنواره علمی، فرهنگی، ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز، یادمان شهید اسماعیل دقایقی، گفت: جشنواره ‌های شاهد و ایثارگر باید به گونه‌ای مدیریت و جهت‌دهی شود که ارزش والای شهادت و این مفهوم بزرگ در آنها کمرنگ نشود.

 

وی یکی از دستاوردهای انقلاب را احیای فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و با بیان اینکه نگاه امام به مسئله شهید و شهادت یک نگاه فاخر و برجسته است و باید آن را پاس بداریم، افزود: یکی از آفات بخش فرهنگی جامعه، غفلت از قالب‌های مبارک و نورانی است به ویژه در مورد مفاهیمی که مقدس‌ هستند و به آنها بی‌توجهی می‌شود.

 

حجت الاسلام شفیعی، خاطر نشان کرد: گاهی در نوعی ابتذال می‌غلتیم و عنوانش را فرهنگی می‌گذاریم این گونه موارد بسیار خطرناک بوده و دستاویز قرار دادن مفاهیم دینی و ارزشی خیانت به این مفاهیم است.

 

وی با بیان اینکه وقتی عنوان مقدس و مبارکی در تارک و پیشانی کار جلوه‌گری می‌کند، باید همه مسیر رنگ و بوی فرهنگی داشته باشد، از مسئولان برگزاری جشنواره شاهد و ایثارگر درخواست کرد سطح فاخری برای ابعاد جشنواره در نظر بگیرند و از غلتیدن در ورطه بخشی از برنامه‌ها که شایسته نیستند، خودداری کنند.

 

همچنین مهندس محمد چکشیان، مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز، هدف از برگزاری این برنامه را انسجام بخشی و تقویت فعالیت‌های کانون علمی فرهنگی ایثار، سازماندهی نیروهای پراکنده دانشجویی و هدایت آنها به سوی کار گروهی و ارتقای سطح علمی، فرهنگی و ورزشی دانشجویان اعلام کرد.

 

وی بیان کرد: در بخش علمی این جشنواره برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوعات بومی‌سازی علوم و آشنایی با تکنولوژی‌های نوین، فراخوان مقاله و وبلاگ، انتخاب نفرات برتر آموزشی با بررسی معدل ترم گذشته و معدل کل دانشجویان کارشناسی از هر دانشکده یک نفر، انتخاب نفرات پژوهشی و مسابقه اطلاعات عمومی پیش بینی شده است.

 

مهندس چکشیان، برنامه‌های فرهنگی جشنواره دانشجویان شاهد وایثارگر را شامل مسابقه کتابخوانی (کتاب پرواز تا بی نهایت، مروری بر زندگی شهید بابایی)، بهترین ایده فرهنگی، یک عکس یک خاطره از دفاع مقدس، مسابقه پیامکی با موضوع حضرت زهرا(س)، شهید دقایقی و دفاع مقدس و انتخاب فعالان برتر فرهنگی عنوان کرد.

 

وی به برنامه‌های ورزشی در این جشنواره اشاره کرد و ادامه داد: مسابقات ورزشی در دو بخش خواهران و برادران برنامه ریزی و برای برادران مسابقات فوتسال، دو، تنیس روی میز، بدمینتون و شطرنج و برای خواهران رشته‌های تنیس روی میز، شطرنج، بدمینتون و دارت در نظر گرفته شده است.

 

مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز، اضافه کرد: در هفته پایانی جشنواره نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی با 40 درصد تخفیف و نمایشگاه پوسترهای فرهنگی و دستاوردهای علمی، پژوهشی دانشجویان شاهد و ایثارگر به نمایش گذاشته می‌شود.

 

وی با بیان اینکه جشنواره فرهنگی ورزشی علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر تا یکم خرداد ادامه دارد، یاد آور شد:‌ بخشی از برنامه‌های این جشنواره برای همه دانشجویان تدارک دیده شده و دانشجویان غیر شاهد هم می‌توانند در آنها شرکت کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: حدود 60 نفر خروجی این جشنواره در حوزه‌های فرهنگی، علمی و ورزشی در واقع به عنوان هسته مرکزی کانون علمی فرهنگی ایثار محسوب می‌شوند که همه کارهای دانشجویی این کانون با محوریت و مدیریت آنها برگزار می‌شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 132953

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha