به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، رجبعلی براتی، فرماندار درمیان در دیدار با بانوان روستای گیت بخش قهستان به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر اظهار داشت: حضور زنان روستایی در فعالیت های تولیدی، زمینه مناسبی برای مشارکت آنان در توسعه روستایی است و این قشر سختکوش به عنوان نیروهای کارآمد در توسعه اقتصادی، خودکفایی کشور فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در شهرستان درمیان 12 صندوق اعتباری خرد زنان روستایی با اعتباری بیش از 850 میلیون ریال فعالیت می کند، گفت: با وجود این تعداد صندوق فعال اعتباری خرد زنان روستایی درمیان در جایگاه برتر در سطح استان قرار دارد و در سال گذشته نخستین صندوق حمایتی از توسعه فعالیت های زنان روستایی در این شهرستان با 377 نفر عضو تاسیس شد.
فرماندار درمیان با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی زنان در همسرداری، همسایه داری، تربیت فرزند، حجاب و عفاف معرفت، دیانت، حقطلبی، دفاع از ولایت و فعالیت های اجتماعی است، گفت: باید با الگوگیری از آن حضرت، در راستای تحکیم بنیان های خانواده و رفع معضلات اجتماعی و فرهنگی گام برداریم.
وی با اشاره به زنده به گور کردن دختران در دوران جاهلیت اضافه کرد: اگر در گذشته شاهد جاهلیت عرب بودیم، امروز شاهد جاهلیت غرب هستیم و جاهلیت مدرن از زن به عنوان برچسب برای فروش کالاهای تولیدی سرمایه داران استفاده تبلیغاتی می نماید اما نگاه اسلام به زن نگاهی برگرفته از ارزش های والای انسانی است که به زن شخصیت داده است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری درمیان، براتی گفت: انقلاب اسلامی به زن هویت بخشید و زمینه رشد و تعالی زنان را در جامعه فراهم ساخت.
وی خانواده را نخستین پایگاه مقابله با تهدیدادت نرم دشمن دانست و یادآور شد: رسالت زنان در شرایطی که استکبار تمام توان خود را برای از میدان بدر کردن قشر آینده ساز انقلاب به کار گرفته، بسیار سنگین تر از قبل شده است و زنان در میدان جنگ نرم مدافعان واقعی حریم دینی و اعتقادی هستند.
پایان پیام/
نظر شما