به گزارش خبرگزاری شبستان، تاریخ تولد معصومه سیحون 9 خرداد است و سالروز وفات وی 31 اردیبهشت است به همین خاطر برای اجرای برنامههای دومین اردیبهشت تاریخ 29 اردیبهشت تا 10 خرداد مناسبترین زمان برای گرامیداشت دومین اردیبهشتی است که دیگر سیحون در میان ما نیست.
ابن نمایشگاه تم خاصی ندارد ولی تعدادی از هنرمندان سوژه هایی سنبلیک مربوط به خانم سیحون را کار کرده اند. در این نمایشگاه حدود 30 مجسمه به نمایش در خواهد آمد.
در دومین اردیبهشت؛ آثار سیمین اکرامی، فاطمه امدادیان، پرویز تناولی، بهروز دارش، سارا راه فرجام، فرناز ربیعی جاه، امیرحسین ردایی، حامد رشتیان، مجتبی رمزی، المیرا سلامت، سیامک شریفیان، دلبر شهباز، کامبیز صبری، نسترن صفایی، احسان طوسی، محمد حسین عماد، امیل لازار، بهداد لاهوتی، معصومه میرحسینی، بیژن نعمتی شریف، سایمون نوشین، فرزانه وزیری تبار و فرزین هدایت به نمایش درخواهد آمد.
معصومه سیحون هنرمند نقاش، از پیشکسوتان هنرهای تجسمی در ایران و مدیر گالری سیحون، قدیمیترین نگارخانه هنری فعال در ایران بود. او دارای حدود نیم قرن پیشینه فعالیت هنری بود و نقش برجستهای در معرفی استعدادهای هنری ایران داشت. سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و انجمن نقاشان ایران به ترتیب در سالهای 1383 و 1388 از وی به پاس یک عمر فعالیت بیوقفه هنری تقدیر کردند.
در سال 1345 معصومه سیحون با یاری همسرش گالری سیحون را بنیان نهادند. گالری سیحون یکی از اولین نگارخانههای هنری ایران است و قدیمیترین گالری هنری فعال در کشور بهشمار میآید. گالری سیحون با تلاش و مدیریت معصومه سیحون، از سال 1345 تاکنون بدون وقفه به فعالیت ادامه میدهد. گالری سیحون از آغاز کار تاکنون بیش از 1500 نمایش از آثار معاصر هنرمندان نوپای ایرانی ارائه داده است، از جمله آثار هنرمندانی که بعدها به شهرت ملی رسیدند مانند ژازه طباطبایی، سهراب سپهری، مسعود عربشاهی، حسین زنده رودی، رضا مافی، مکرمه قنبری و علیرضا اسپهبد در ابتدا در گالری سیحون به روی دیوار رفت.
معصومه سیحون روز 31 اردیبهشت 1389 در تهران درگذشت و در بهشت سکینه به خاک سپرده شد.
پایان پیام/
نظر شما