حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی تقوی، رییس سازمان فعالیت های قرآنی دانشجویان کشور با اعلام تغییر میزبان چهارمین دوره مسابقات بین المللی دانشجویان مسلمان به خبرنگار شبستان گفت: بنابر برنامه ریزی های اولیه و مذاکرات انجام شده نجف اشرف به عنوان میزبان این دوره از رقابت ها تعیین شد اما پس از آن تبریز به عنوان میزبان دانشجویان مسلمان در مسابقات قرآن انتخاب شد.
وی درباره زمان برگزاری این مسابقات اظهار کرد: 22 تا 26 شهریور زمان پیش بینی شده برای برگزاری این رقابت ها است همزمانی شهادت امام جعفر صادق (ع) با این ایام نیز فرصتی است مغتنم که آموزه های شیعی با ضحور دانشجویان مسلمان از سراسر جهان تبیین و تشریح شود.
حجت الاسلام تقوی با اعلام آغاز به کار رایزنان فرهنگی نظام در کشورهای مختلف برای ایجاد بستر حضور دانشجویان در این رقابت ها افزود: پنجم خرداد آخرین مهلت در نظر گرفته شده برای معرفی نمایندگان کشورهای مختلف در این مسابقات است. هر کشوری می تواند دو نماینده یکی برای رشته حفظ و دیگری برای رشته قرائت برای حضور در این عرصه بین المللی معرفی کند.
رییس سازمان فعالیت های قرآنی دانشجویان کشور درباره نحوه انتخاب نمایندگان جمهوری اسلامی در این مسابقات ابراز کرد: رقابتی انتخابی میان نفرات برتر دو دوره اخیر جشنواره ملی قرآن دانشجویان کشور یعنی دوره های بیست و پنجم برگزار شده و بر اساس نتایج حاصل از آن نمایندگان ایران در چهارمین دوره مسابقات بین المللی دانشجویان مسلمان تعیین می شوند.
وی با اعلام مشارکت همه ظرفیت های استان آذربایجان شرقی برای برگزاری هرچه بهتر و اثرگذارتر این مسابقات عنوان کرد: این رقابت ها بهترین فرصت برای سترسازی عمیق فرهنگی اجتماعی از مجرای کلام الهی است. بنابراین تلاش است تا در کنار رقابت های اصلی، جشنواره های و مسابقات حاشیه ای نیز مطرح و مباحث معرفتی نیز عرضه شود.
حجت الاسلام تقوی ادامه داد: برگزاری این رقابت ها در تبریز فرصتی است که دیگر استان ها در کنار تهران به عنوان پایتخت کشور، نقش فرهنگی خود را ایفا کنند و به پایتخت فرهنگی کشور تبدیل شوند. چراکه ظرفیت های معرفتی، فرهنگی و اجتماعی در سطح کشور وجود دارد و تنها باید به فعلیت برسد.
وی کیفی سازی را رویکرد جدی سازمان فعالیت های قرآنی دانشجویان در برگزاری این رقابت ها خواند و گفت: این رویکرد به ویژه در گزینش شرکت کنندگان با جدیت بیشتری دنبال می شود. همسو با این مهم بخش معارف نیز به رشته های این مسابقات افزوده شده که البته شرکت در آن الزامی نیست بلکه فرصتی محسوب می شود برای طرح مباحث محتوایی و کاربردی.
حجت الاسلام تقوی از برگزاری کارگاه های تخصصی برای طرح مباحث اجتماعی قرآن و رابطه علوم و وحی در حاشیه این رقابت ها خبر داد و یادآور شد: مسابقات بین المللی دانشجویان مسلمان بهترین فرصت است تا بن بست کنونی غرب در علوم انحرافی نمایش داده شود. علاوه بر این می توان با دانش های قرآن محور به اصلاحات بنیادین دست زد.
شایان ذکر است، چهارمین دوره مسابقات بین المللی دانشجویان مسلمان از 22 تا 26 شهریور به میزبانی تبریز با حضور شرکت کنندگانی از سراسر جهان به میزبانی تبریز برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما