به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مهندس مهدی سعادتی، استاندار گیلان پس از نشست خود با رییس سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: در این نشست در مجموع 12 تصمیم مهم برای توسعه و تقویت زیرساخت های گردشگری استان گرفته شده که برای اجرای این تصمیمات 336 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافت.
وی با اشاره به اینکه در آستانه تابستان بسیاری از گردشگران به سواحل زیبای گیلان سفر می کنند، افزود: برای توسعه زیرساخت های گردشگری و ایجاد فضای مناسب در شهرهای ساحلی گیلان، 30 میلیارد ریال اعتبار جذب شد.
استاندار گیلان بیان کرد: 20 میلیارد ریال هم برای تکمیل و بهره برداری از پلاژ نمونه و الگویی رودسر و رضوانشهر اختصاص یافته است.
وی همچنین با اشاره به اینکه هنرمندان صنایع دستی استان به دلیل نبود بازار مناسب عرضه محصولات خود با مشکلات زیادی مواجه اند، بیان کرد: 7 میلیارد ریال اعتبار نیز برای مرمت و بازسازی کاروان سرای شاه عباسی برای تولید و عرضه محصولات صنایع دستی، سوغات و غذاهای محلی اختصاص یافته است.
استاندار ادامه داد: حفظ و نگهداری اینگونه ابنیه تاریخی در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی به اشتغالزایی و عرضه محصولات صنایع دستی استان و جذب و ماندگاری گردشگر کمک می کند.
مهندس سعادتی اضافه کرد: برای تجهیز و تکمیل 14 اردوگاه گردشگری در گیلان نیز 25 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافت.
نماینده عالی دولت در گیلان در ادامه با اشاره به وجود موزه میراث روستایی گیلان به عنوان پتانسیل بسیار ارزشمند که مورد استقبال بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی قرار می گیرد، گفت: برای اجرایی شدن 3 فاز باقی مانده از 9 فاز حوزه فرهنگی مطالعه شده استان در این موزه منحصر به فرد خاور میانه، 87 میلیارد ریال اختصاص یافت.
استاندار گیلان همچنین به تلاش برای رفع موانع ثبت شهر تاریخی ماسوله در فهرست آثار ارزشمند جهانی نیز اشاره کرد و بیان داشت: معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور همچنین نسبت به پرداخت 10میلیارد ریال برای رفع موانع این کار بزرگ دستورات لازم را داد.
مهندس سعادتی به سفرسالانه میلیون ها گردشگر به استان گیلان نیز اشاره کرد و گفت : به منظور هدایت و راهنمایی گردشگران برای بهره مندی از جاذبه های گردشگری و فراهم کردن زیرساخت های لازم برای جذب سرمایه گذار در مناطق مختلف استان هم 100 میلیارد ریال اختصاص یافت.
وی در زمینه توجه ویژه به قلعه رودخان فومن به یکی از شاخص ترین مجموعه بناهای تاریخی به لحاظ قدمت، وسعت و ویژگی های معماری در کشور گفت: به منظور جذب گردشگر بیشتر 5 میلیارد ریال اعتبار برای مرمت و ساماندهی مسیر 2 کیلومتری پیاده روی منتهی به این دژ تاریخی اختصاص یافته است.
نماینده عالی دولت در گیلان ادامه داد: برای تجهیز و راه اندازی 2 پایگاه یگان حفاظت در گیلان نیز 2 میلیارد ریال اختصاص یافت.
به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان، وی بیان داشت: 50 میلیارد ریال نیز برای توسعه گردشگری سلامت و زیرساخت های پزشکی گردشگری اختصاص یافت.
استاندارگیلان با بیان اینکه 50 میلیارد ریال نیز برای آموزش و ساماندهی هنرمندان صنایع دستی اختصاص یافت خاطرنشان کرد: یکی از راه های زنده نگه داشتن فرهنگ بومی محلی و کمک به تولید محصولات صنایع دستی است از اینرو با شناسایی هنرمندان و شناسنامه دار کردن آنها به تولید محصولات فاخر و حتی هنرهای منسوخ شده که با ذائقه مصرف کنندگان همخوانی داشته باشد، کمک می شود.
پایان پیام/
نظر شما