حضور عفیفانه زن در اجتماع از برکات حضور فاطمه زهرا(س)است

لاله افتخاری حضور عفیفانه زن در اجتماع را از برکات حضور حضرت فاطمه زهرا (س)و فرزندش امام خمینی (ره) دانست و گفت:حضوری زهراوار به ما این امکان را می‌دهد تا بهتر زندگی کنیم.

به گزارش خبرنگار شبستان ،لاله افتخاری، نماینده مجلس شورای اسلامی در مراسم بزرگداشت روز زن که صبح امروز شنبه 23 اردیبهشت ،در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، گفت: از برکت این نظام و دین مبین اسلام زنان توانستند به جایگاهی برسند که امروز در بسیاری از کشورها زن ایرانی مسلمان به عنوان الگو مورد توجه قرار گرفته است.

 

وی حضور عفیفانه زن در اجتماع را از برکات حضور حضرت فاطمه زهرا (س) و فرزندش امام خمینی (ره) دانست و گفت: ما تلاش کردیم حتی در کشورهایی که مسلمان نیستند الگویی مناسب از زن ایرانی مسلمان ارایه دهیم و فکر می‌کنیم که روز هشت مارس نمی‌تواند اهداف ما را در این زمینه محقق سازد، بنابراین روز میلاد فرخنده فاطمه (س) را به عنوان روز زن و پاسداشت مقام او انتخاب کرده‌ایم و در این زمینه حتی کشورهای غیرمسلمان نیز ما را مورد تشویق قرار داده‌اند.

 

وی ادامه داد: در جایی که حتی کشورهای غیرمسلمان و کسانی که درکی از جایگاه زن مسلمان ندارند با برخورد با زن مسلمان فعال در اجتماع ما را مورد تشویق قرار می‌دهند و اینچنین حضوری را به عنوان الگو می‌پذیرند، بنابراین جا دارد خود ما زهراوار عمل کنیم و حتی اگر نتوانیم به جایگاه آن بانوی بزرگ اسلام دست یابیم ایشان را سرمشق زندگی خود در همه عرصه‌ها قرار دهیم.

 

افتخاری سپس گفت: حضوری زهراوار به ما این امکان را می‌دهد تا بهتر زندگی کنیم و همچون زهرا (س) نقشی ارزنده‌تر را در زندگی خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی خود بازی کنیم و بهتر و مفید‌تر در راه ولایت گام برداریم.

 

مسئولیت‌شناسی حضرت زهرا (س) از مهم‌ترین نکات شخصیتی این بانوی ارجمند است

در ادامه، دکتر فداکار، معاون وزیر فرهنگ، با بیان اینکه مسئولیت‌شناسی حضرت زهرا (س) از مهم‌ترین نکات شخصیتی این بانوی ارجمند است، گفت: این مسئولیت‌شناسی در مادر ایشان نیز مشاهده می‌شد، چنانچه در زمانی که در کنار پیامبر قرار داشت با تمام وجود یار و یاور آن بزرگوار در سختی‌ها و مصایب روزگار بود.

 

وی حضرت زهرا (س) را نمونه‌ای کامل از زن آسمانی و کامل که به زمینیان ارزانی داشته شده، دانست و گفت: حضرت زهرا (س) تا زمانی که در خانه علی ابن ابیطالب حضور داشت همدوش ایشان مسئولیت‌های زندگی را بر دوش می‌کشید و در زمانی که در اجتماع به حضور این بانوی گرانقدر احتیاج بود نقشی ارزنده در اجتماع داشت.

 

وی به نقش زنان ایرانی در عرصه‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: زنان ایرانی نیز زهراوار در عرصه‌های مختلف اجتماعی حضور داشته‌اند، چنانکه حتی بدو حضور زن در اجتماع، خانه و خانواده، جامعه کامل نیست و چیزی کم دارد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 131901

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha