وظیفه جامعه دیدن پدیده کودکان خیابانی است نه چشم پوشاندن از آن

دبیر علمی سمینار بررسی کودکان کار وخیابان وزنان سرپرست خانواده، با بیان اینکه وظیفه جامعه دیدن پدیده کودکان خیابانی است نه چشم پوشاندن از آن، گفت: برای مشکلی که یک شبه به وجود نیامده راه حل یک شبه وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، ابوالقاسم پور رضا، دبیر علمی سمینار بررسی کودکان کار و خیابان و زنان سرپرست خانواده در این سمینار گفت: سمینار بررسی کودکان کار و خیابان و زنان سرپرست خانواده، فرصتی برای پژوهشگران و مدیران جامعه است که این پدیده جهانی کودکان کار و خیابان را از منظر علمی پیگیری و نسبت به حل این مشکل اقدام کنند.


پوررضا به نقش زنان در انتقال فرهنگ مفاهیم در نتیجه باروری جامعه اشاره کرد و افزود: زنان سرپرست خانوار به دلیل نبود امنیت روانی کافی و مشکلات معشیتی از توانایی های خود بهره کافی نمی برند و به همین جهت فرزندان آنها مستعد انواع بزه ها می شوند.


دبیر علمی سمینار با بیان اینکه وجود خانواده های تک سرپرست، خود سرپرست و طلاق های بسیار در جامعه نشانه ای از نابهنجاری و عدم مدیریت اجتماعی پدیده طلاق زودرس است، خاطرنشان کرد: زنان و کودکان، بخش عمده جامعه را تشکیل می دهند که با ادامه روند فعلی به نهاد خانواده در اجتماع آسیب جدی وارد می شود.


وی با بیان اینکه نمی توان برای حل این مشکل راه حل فوری ارائه کرد، افزود: وظیفه جامعه دیدن و مطالعه علمی پدیده کودکان خیابان است نه چشم پوشاندن از آن؛ طبیعی است برای مشکلی که یک شبه به وجود نیامده راه حل یک شبه وجود ندارد.

 

این استاد دانشگاه، معضل کودکان خیابان را معضلی جهانی دانست و از آن به عنوان از بین برنده پتانسیل های بالفعل و بالقوه جامعه نام برد.

 

وی تصریح کرد: رشد فزاینده جمعیت و نبود بسترهای اجتماعی اقتصادی لازم، در کنار نبود فرهنگ اجتماعی به گسست خانواده ها و سپس افزایش کودکان خیابان منجر می شود.


پور رضا با اشاره به اینکه فقر یک پایگاه اجتماعی است و رابطه مستقیم میان اخلاق مورد پسند جامعه و فقر وجود دارد، گفت: برای پی بردن به بیماری های اجتماعی در محیط فقر کافی است کودکان کار در خیابان مورد بررسی قرار بگیرند.

 

شایان ذکر است، نخستین سمینار بررسی کودکان کار و خیابان و زنان سرپرست خانواده امروز دوشنبه (27 دی) در سالن همایش های رازی برگزار شد.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 13181

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha