برگزاری 52 دوره آموزش ارتقا سلامت اداری در همدان

استاندار همدان، از برگزاری 52 دوره آموزش به مدت 22 هزار و 427 نفر ساعت در راستای ارتقای سلامت اداری طی سال گذشته در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، کرم رضا پیریایی، استاندار همدان، عصر گذشته (21 اردیبهشت) در همایش ارتقا سلامت اداری و مبارزه با فساد اداری در سالن شهدای استانداری همدان، گفت: ارتقا سلامت اداری به معنای اعتماد و اطمینان بیشتر مردم به دستگاه های دولتی و اجرایی است.


وی با بیان اینکه ارتقا سلامت اداری در راس فعالیت های استانداری همدان است، اضافه کرد: نظارت بر عملکردهای دستگاه های اجرایی و دولتی باید در راستای ارتقای سلامت اداری باشد.


وی با تاکید براینکه بسترهای مناسبی در جهت اجرای وظایف به طور بهینه در این استان وجود دارد، تصریح کرد: این بسترها باید روز به روز بیشتر از گذشته آماده خدمت صادقانه به مردم مهیا باشند.


استاندار همدان با بیان اینکه بهترین راهکار اجرای طرح ارتقای سلامت اداری در استان ایجاد فضای عمومی سالم است، گفت: برگزاری این همایش مهم و اساسی نشانگر اهتمام استامن رد اجرای این طرح است.


پیریایی با اشاره به شکایات های مردمی از دستگاه های اداری، اضافه کرد: شهرداری بیشترین شکایت مردمی را دارد که بیاد این نوع شکایات ها به طور کامل بررسی و بازگو شود.


وی با اشاره به گستردگی فعالیت شهرداری‌های، تصریح کرد: این دستگاه دارای بیشترین ارباب رجوع و همچنین دارای حجم گسترده فعالیت ها است که پاسخگو بودن آن به تمامی مردم موجب شده که این ارگان دچار مشکل شود.


وی با بیان اینکه نگاه به دستگاه ها نباید فقط انتقادی بشاد، اظهار داشت: در کنار انتقادها باید راهکارهای خوب و صحیح را به آنان ارائه و از آنان در حد مطلوب انتظار داشته باشیم.


استاندار همدان با اشاره به کمترین شکایت گزارش شده از ارگان های اداری استان، گفت: کمتری شکایت از اداره کل تبلیغات اسلامی در استان بوده که یک مورد گزارش شده است.


معاون نیروی انسانی استاندار همدان گفت: ارتقای سلامت اداری همواره یکی از آیتم های مهم در اداره جامعه اسلامی بوده و خواهد بود.


کریم مطهری موید با بیان اینکه از ادارات باید در حد معقول انتظار داشت، اضافه کرد: ارتقای سلامت اداری بهتر از گذشته از وظایف ادارات است.


وی با تاکید براینکه در استان همدان طرح ارتقا سلامت اداری با قوت بیشتری بگزار خواهد شد، تصریح کرد: برگزاری 52 دوره آموزش به مدت 22 هزار و 427 نفر ساعت، تشکیل کمیته نظام اداری در فرمانداری های تمامی شهرستان های ساتان از جمله برنامه های سال گذشته در این زمینه بوده است


وی با بیان اینکه گلوگاه های آسیب پذیر در زمینه مبارزه با رشوه در استان شناسایی شده اند، اظهار داشت: 10 بازرس ویژه طی سال گذشته در راستای شناسایی این گلوگاه ها فعالیت های مستمر داتشه اند.


پایان پیام/

کد خبر 131695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha