به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، علیرضا مزروعی، دبیر اجرایی گفتمانهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: سال گذشته بالغ بر 30 هزار گفتمان دینی در کشور اجرا شده است.
وی با بیان اینکه اساتید گفتمان دینی به لحاظ آمایش سرزمین به دو بخش بومی و غیر بومی تقسیم می شوند، افزود: اساتید گفتمان دینی در ابتدا از مرحله گزینش عبور می کنند.
مزروعی با تاکید بر اینکه گفتمان دینی یک دیالوگ چهره به چهره است، گفت: گفتمان دینی در استان سیستان و بلوچستان توسط اساتیدی برگزار می شود که از این اساتید در دیگر نقاط کشور نیز استفاده می شود.
دبیر اجرایی گفتمانهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: در گفتمان های دینی سعی شده تا از اساتید در حوزه تخصص خودشان بکار گرفته شود.
مزروعی گفت: گفتمان دینی یک مدل کار آمد به شمار می رود که در این گفتمان ها تلاش شده تا بر روی مخاطبان جوان و نوجوان مورد هدف سرمایه گذاری شود که در این راستا تفاهم نامه ای با وزارت آموزش و پرورش بسته شده که در این تفاهم نامه ساز و کار طرح گفتمان دینی در آموزش و پرورش تعریف شده است.
وی افزود: مدارس از جمله مراکزی که در آن گفتمان دینی برگزار می شود، افزود: در گفتمان دینی با مدل های کاملا کارشناسی شده و برخوردار از معرفت دینی به سمت ارتباط با جوانان برویم.
دبیر اجرایی گفتمانهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: پیام های دینی در قالب دیالوگ ارتباطی به درستی به دانش آموزان منتقل دهیم.
مزروعی گفت: گفتمان دینی یک گفتگو پیشرفته و چهره به چهره است که علاوه بر گوش دادن به مخاطب پیام می دهیم.
وی با اشاره به اینکه موضوع گفتمان های دینی از چند طریق کارشناسی و نیاز سنجی می شود، افزود: جوانان به لحاظ تحولات روحی و جسمی با یک سری سوالات مواجه می شوند که با شرکت در گفتمان دینی با موضوع مهارتهای زندگی به جواب می رسند.
دبیر اجرایی گفتمانهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: انحرافات فکری، جنگ نرم،زن و خانواده در اسلام، حجاب و عفاف، جایگاه ولی فقیه، مهدویت، عرفان های نوظهور و پیام نوروزی مقام معظم رهبری از جمله موضوعات محوری که برای آنها گفتمان دینی برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما