دختران خود را به الگوی فاطمی مجهز کنند

مدرس حوزه و دانشگاه مرکز جامعۀ الزهرا (س) قم گفت: دختران جوان ما باید ضمن تبعیت از حضرت فاطمه (س)، خود را به الگوی فاطمی مجهز کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، منیژه حکیم جوادی، مدرس حوزه و دانشگاه مرکز جامعه الزهرا (س) قم، امروز (21 اردیبهشت) در مراسم جشن بزرگ میلاد حضرت صدیقه کبری (س) که در مسجد الغدیر برگزار شد، گفت: حضرت زهرا (س) در مقام یک الگوی کامل برای زنان مسلمان، در مسائلی چون حجاب، نماز و عبادت، شوهرداری، عفت و دفاع از حق و ولایت، نمونه بارز یک اسوه بود که باید دختران جوان ما ضمن تبعیت از آن حضرت، خود را به الگوی فاطمی مجهز کنند.
 

وی ادامه داد: لازم است دختران جوان ما که خداوند الگوی کاملی همچون حضرت زهرا (س) را برای آنان آفریده است، سیره ایشان را همچون چراغ راه خویش در همه زوایای زندگی خویش مورد توجه قرار دهند.
 

مدرس حوزه و دانشگاه مرکز جامعه الزهرا (س) قم اضافه کرد: در روز قیامت چهره ها به دو دسته تقسیم می شوند، گروهی با چهره های خندان و نورانی که دیگران نیز از نور وجود آنان بهره مند می شوند و گروهی نیز با چهره های عبوس و ظلمانی که گرد گناه روی آنان نشسته است، پس چه نیکو است در زندگی دنیوی خود با تبعیت از ائمه اطهار که چراغ راه ما هستند خود را در زمره گروه اول قرار دهیم.
 

وی عنوان کرد: خداوند هر جا خیری آفریده به نیت فاطمه (س) و فرزندان اوست، خداوند زمانی که هنوز آسمانها و زمین را نیافریده بود، نور حضرت زهرا را خلق کرد تا به برکت وجود ایشان خلقت آغاز شود.


حکیم جوادی با اشاره به زمان ولادت حضرت فاطمه (س) اظهار کرد: ایشان در زمانی متولد شد که نگرش به زن بسیار متفاوت از زمان کنونی بود، قبل از اسلام ننگ دختر دار شدن را با زنده به گور کردن وی می پوشاندند، خداوند در این شرایط پیامبر را مبعوث کرد تا ایشان نیز در این اوضاع زن را از این ستم برهاند.
 

وی یادآور شد: بنیانگذار انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) نیز در مورد مقام زن فرمودند: زن در دو دوره مظلوم واقع شد، یکی قبل از اسلام که زنان از حقوق اساسی خود بی بهره بودند و دیگری هم در زمان کنونی که به اسم آزادی، شرف و انسانیت زن را از وی ربوده اند و وی را به صورت کالایی تبلیغاتی درآورده اند.
 

مدرس حوزه و دانشگاه مرکز جامعۀ الزهرا (س) قم اظهار کرد: در قرون گذشته فلاسفه بزرگ غرب همچون افلاطون وسقراط، وجود زن را با ظلمت و تاریکی برابر می دانستند در حالی که خداوند در قرآن فرمود: خلقت زن و مرد از یک نفس است و ملاک برتری فقط تقواست و همچنین با توجه به فطرت زن که به دنبال خوشبختی و سعادت است به وی قول حیات طیب را در بهشت داده است.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 131549

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha