حمایت از صنایع محلی مؤلفه‎ توسعه اقتصادی در مناطق مرزی است

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: حمایت از صنایع محلی و دستی یکی از مؤلفه‎های توسعه اقتصادی در مناطق مرزی محسوب می‎شود.

به گزارش خبرگزاری شسبتان از استان گلستان، حجت‎الاسلام محمدرضا میرتاج‌الدینی‏، معاون پارلمانی رئیس جمهور، روز گذشته (20 اردیبهشت) در نخستین همایش ملی توسعه پایدار نواحی مرزی با رویکرد مرزنشینان، اظهار داشت: حمایت از دیپلماسی همسایگی، تسهیل مراودات مرزی، توجه به ملاحظات دفاعی و امنیتی از دیگر مؤلفه‎های توسعه اقتصادی به شمار می‎رود.


وی افزود: هر قدر از لحاظ اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، توسعه پایدار را در مناطق مرزی تقویت کنیم به همان میزان امنیت مرزهای کشورمان افزایش پیدا خواهد کرد.


معاون پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: تقویت بازارچه‎های مرزی باید در اولویت کارهای اقتصادی دولت باشد و در این راستا توسعه توریست، گردشگری‎های تاریخی، فرهنگی و سلامت می‎تواند برای رسیدن به این مهم مؤثر واقع شود.


حجت الاسلام میرتاج‎الدینی ادامه داد: همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی با نگاه دقیق‎شان سال جدید را به عنوان سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری کردند بر همین اساس یکی از جایگاه‎هایی که تولید ملی می‎تواند در مراودات تجاری و اقتصادی افزایش پیدا کند مناطق مرزی است.


وی نقش مرزداران را دارای اهمیت خواند و ابراز داشت: نقش مرزبانان آن چنان مهم است که در متون دینی نیز علما را به مرزداران تشبیه کرده‎اند و فصلی در کتب دینی شیعه و اهل سنت به موضوع "رابطون" اشاره شده که عالمان مرزدارانی هستند که در مرز عقیدتی ایستاده و مانع نفوذ شیاطین برای از بین بردن عقاید دینی می‎شوند.


معاون پارلمانی رئیس جمهور متذکر شد: مرزداران از زمین، موقعیت و جایگاه فیزیکی انسان‎ها دفاع می‎کنند و علما مدافع جایگاه معنوی، فکری، عقیدتی و دینی انسان‎ها هستند.


حجت الاسلام میرتاج‎الدینی با اشاره به اینکه در مناطق مرزی باید به توسعه پایدار توجه کنیم، یادآور شد: توسعه پایدار توسعه‎ای است که از جهت فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی متوازن باشد و در مناطق مرزی نیز باید در حفظ و تعالی فرهنگ بومی و قومی اهتمام ورزید.


به گزارش روابط عمومی استانداری گلستان، وی توجه به ظرفیت‎ها و توانمندی‎های منطقه مرزی را از جهات اقلیمی، منابع و صنایع دارای اهمیت خواند.


حجت الاسلام میرتاج‎الدینی در خصوص مؤلفه‎های مهم توسعه اقتصادی در مناطق مرزی، افزود: تاکید نقش منطقه‎ای نواحی مرزی، تقویت کشاورزی و صنایع وابسته، برنامه‎ریزی برای تولید و اشتغال در مناطق مرزی، فرصت‎های اتصالی این مناطق به منظور ارتباط و مراوده با کشورهای همسایه و مدیریت جریان سرمایه در این راستا بسیار مهم است.


پایان پیام/

کد خبر 131488

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha