بهره‌برداری از 58 طرح آبرسانی و فاضلاب در ردیف طرح‌های مهر ماندگار

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: 58 طرح آبرسانی و فاضلاب در ردیف طرح‌های مهر ماندگار دولت قرار گرفته است.

محمودرضا میوه‌چی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اعلام این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: بیش از 80 درصد از تجهیزات و لوازم مورد نیاز ما در داخل کشور تولید می‌شود و نیازی به کشورهای بیگانه نداریم.

 

وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی توسط مقام معظم رهبری، همکاری تولیدکنندگان از طریق تولیداتی با کیفیت و عرضه به قیمت مناسب با دستگاه‌های شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور را خواستارشد و افزود: دستگاه‌های اجرایی نیز این شرکت ها را در تنگنا و مضیقه نگذارند و کمک‌حال صنعت آب و فاضلاب کشور باشند.

 

میوه چی، اجرای 40 طرح آبرسانی و 18 طرح فاضلاب در ردیف طرح‌های مهر ماندگار را یادآورشد و گفت: این طرح‌ها باید تا پایان دولت دهم به بهره‌برداری برسند.

 

معاونت برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: برای اجرای طرح‌های خارج از مهر ماندگار نیز تمهیداتی انجام شده تا با شناسایی منابع جدید مالی این طرح‌ها نیز در حداقل زمان ممکن به بهره‌برداری برسد تا اصالت و ویژگی آنها حفظ شود.

 

میوه چی با اشاره به قابل قبول و مفید نبودن اجرای طرح‌ها با زمان طولانی برای این صنعت تاکیدکرد: اتمام و تکمیل طرحها با تلاش مضاعف در زمان مقرر ضروری است تا علاوه بر کسب ارزش افزوده بالا رضایت مردم را نیز به عنوان مهم‌ترین بخش کار فراهم کند.

 

وی در ادامه از 310 طرح فاضلاب و آبرسانی شهری در حال اجرا به عنوان طرح‌های ردیف‌دار شرکت آب و فاضلاب کشور خبر داد و گفت: از این تعداد 230 طرح فاضلاب و 80 طرح آن آبرسانی شهری در کشور با رقم 2هزار میلیارد تومان بودجه عمومی اجرا می شود.

 

به گفته وی، از این میزان اعتبار عمومی شرکت آب و فاضلاب کشور حدود 900 میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های فاضلاب و یکهزار و 100 میلیارد تومان برای طرح‌های آبرسانی شهری است.

 

معاونت برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور دریافت اعتبارات از منابع دیگری از جمله وام‌های بانک‌های توسعه‌ای علاوه بر اعتبارات دولتی را خاطرنشان کرد و گفت: اختصاص حدود 175 میلیون یورو برای فاضلاب تهران و 190 میلیون یورو برای فاضلاب روستایی کشور 2 وام دریافتی قابل توجه از بانک توسعه اسلامی در سال گذشته است.

 

میوه چی، با اشاره به اینکه کاشان نیز یکی از شهرستان‌های متنفع از بانک توسعه اسلامی برای اجرای طرح فاضلاب است گفت: در بخش خصوصی نیز حدود 500 میلیارد تومان از فاینانس جاری پیمانکاران داخلی ما استفاده کردند.

 

وی، حمایت از سرمایه‌گذار بخش خصوصی را یکی از سیاست‌های شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور دانست و افزود: با ذی‌نفع شدن بخش خصوصی در اجرای طرح‌ها مشکلات به مراتب کمتر و زمینه تسریع و تسهیل در اجرای طرحها فراهم می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 131431

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha