تربیت نسل جوان،  هدف اصلی طرح های بسیج سازندگی است

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: هدف اصلی طرح های بسیج سازندگی تربیت جوانان به عنوان آینده سازان جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سردار مجید خراسانی، مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور،  شب گذشته (20اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه در اراک، گفت: موثرترین طرح های بسیج سازندگی تربیت جوانان به عنوان آینده سازان کشور است.


وی با بیان اینکه تلاش برای آگاهی و توانمند سازی نسل جوان سرمایه گذاری برای آینده ایران است، ادامه داد: مسئولان و دستگاه ها نباید به این طرح، نگاه هزینه ای داشته باشند.


مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این که دشمن با تهاجم فرهنگی به دنبال ایجاد آسیب های اجتماعی است، افزود: اردوهای جهادی طرحی پیشگیرانه در مقابل جنگ نرم است و مشارکت آنان در این طرح های محرومیت زدایی، موجب جلوگیری از بروز آسیب های اجتماعی نیز می شود.


سردار خراسانی با بیان اینکه این طرح ملی است و همه جوانان می توانند در آن شرکت کنند، اضافه کرد: هم اکنون هفتمین سال اجرای آن سپری می شود.


وی با اشاره به همکاری دستگاه های مختلف به ویژه آموزش و پرورش، در سال گذشته، اظهار کرد: 12 هزار و 100 مدرسه در اختیار این طرح قرار گرفت و 350 هزار نفر از دانش آموزان کشور به همراه 6 هزار فرهنگی در آن شرکت کردند.


مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان این که در جامعه پزشکی نیز سال گذشته حدود 9 هزار تیم پزشکی به مناطق محروم اعزام شدند، تصریح کرد: ایران از مناطق حادثه خیز دنیا است و اعزام پزشکان به مناطق محروم و دور افتاده بهترین راه برای تمرین در حوادث احتمالی غیرمترقبه است.


مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور عنوان کرد: سال گذشته برای حدود 970 مسجد در قالب طرح اردوهای جهادی هجرت سه، کار عمرانی اعم از مرمت، زیباسازی، بهسازی، تکمیل و احداث انجام شد.


سردار خراسانی با بیان اینکه حدود 18 هزار و 600 کلاس جبرانی بدون دریافت هزینه با حمایت فرهنگیان در مناطق محروم برگزار شد، افزود: در این راستا، 350 هزار دانش آموز تحت پوشش قرار گرفتند.


وی اضافه کرد: سال گذشته حدود 70 هزار نفر از دانشگاه های سراسر کشور در قالب 2 هزار و 900 گروه به مناطق محروم اعزام شدند.


مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: امور عمرانی یکی از 9 فعالیت بسیج سازندگی و به دلیل تنوع عرصه، زمینه مشارکت برای قشر بانوان نیز فراهم است.


سردار خراسانی خاطر نشان کرد: سال گذشته سه هزار و 720 طرح در مناطق محروم به بهره برداری رسید که به طور متوسط روزانه 10 طرح است.


وی با بیان اینکه سال گذشته دو و نیم میلیون نفر در بسیج سازندگی مشارکت داشتند، ابراز امیدواری کرد: با اجرای طرح جدید با عنوان "سازندگی و خدمت رسانی یک روزه" این تعداد به سه و نیم میلیون نفر برسد.


مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور، افزایش کیفی فعالیت ها را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: با کیفی سازی طرح های سازندگی در حال تهیه الگویی از بسیج سازندگی برای سایر ملل جهان هستیم.


پایان پیام/

کد خبر 131420

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha