حضور بیش از یکصد هزار بانوی مازندرانی در طرح رحمت

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران بااشاره به اجرای طرح ملی رحمت با رویکرد دینی در این استان، از حضور بیش از یکصد هزار بانوی مازندرانی در این طرح خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، زهرا شرف الدین، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران، امروز(20 اردیبهشت) درجمع خبرنگاران در استانداری با بیان اینکه جهان امروز برای نیل به آرامش و سلامت به الگو نیازمند است، گفت: معرفت و شناخت نسبت به جمع بین نقش های مختلف زن در یک فرایند و مدل صحیح بدون افراط و تفریط و متناسب با فطرت و خلقتش نیاز همیشه تاریخ و بشریت بوده است.


وی افزود: وجود مقدس حضرت زهرا(س) که جامع جمیع نقش هاست، الگویی تمام عیار برای زنان است، لذا آنان باید با تجزیه و تحلیل بخش های متعدد زندگی این بانوی بزرگ اسلام، راه زندگی خویش را بدست آورند.
 

شرف الدین بر شناخت و معرفی فرایند زندگی حضرت فاطمه(س) در عرصه های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فردی و خانوادگی توسط جوانان تاکید کرد و افزود : معرفی چنین الگویی نیاز بشر امروز است.
 

این مسئول از برگزاری همایش تجلیل از بانوان نمونه استان در این هفته خبر داد و گفت: در همایش موصوف از 25 بانوی برتر فعال استان از بین معلمین، ورزشکاران، خیرین، سمن ها، استادان حوزه و دانشگاه و کارمندان تقدیر می شود.


شرف الدین اظهارکرد: از مدیران دستگاه های اجرایی که با دفتر امور بانوان استانداری در راستای توانمندسازی بانوان و تحکیم بنیان خانواده همکاری خوبی داشته اند و همچنین از همسرانشان تجلیل به عمل می آید.
 

وی با بیان اینکه همزمان با روز زن و ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) جشن بزرگ و گفتمان دانشجویی در دانشگاه مازندران را در برنامه کاری پیش بینی کرده ایم، گفت: برای اصحاب رسانه نیز طرحی تحت عنوان طرح مودت جهت آموزش زوج های جوان به مناسبت مقام بزرگ زن و مادر را برگزار می کنیم.


مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری نشست مربیان طرح رحمت با استاندار مازندران را از دیگر برنامه های این هفته اعلام کرد و گفت: طرح ملی رحمت به مدت 6 سال است که باحضور مربیان مجرب در مازندران اجرا می شود.


وی با بیان این مطالب که در طرح فوق مهارت های زندگی با رویکرد دینی آموزش داده می شود، ادامه داد: تاکنون بیش از یکصد هزار نفر از بانوان استان از طریق این طرح بزرگ فرهنگی آموزش دیدند.


شرف الدین بااشاره به این مهم که طرح رحمت در روستاهای گلوگاه تا رامسر تشکیل شده، تصریح کرد: طی سال جاری کار ویژه ای صورت گرفته و 2 طرح توانمندسازی دختران و آموزش خانم های خانه دار تلفیق شد.


وی بیان کرد: این کار به صورت پایلوت در تنکابن انجام شده که ایجاد آرامش و اصلاح روابط بین اعضای خانواده ازجمله تاثیرات مثبت آن است.


این مسئول خاطرنشان کرد: هدف اصلی برگزاری این دوره ها اجرای الگو صحیح رفتاری در خانواده ها و مقابله با بالارفتن آمار طلاق است.


مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری در بخش دیگری از سخنان خود خواستار شناسایی و پیگیری عوامل و ریشه های طلاق شد و تصریح کرد: عدم آگاهی نسبت به جایگاه زنان و مردان، افزایش روحیه رفاه طلبی خانواده ها و دخالت های بی جای والدین و عدم رعایت عفاف از جمله عوامل موثر در طلاق است.


وی به کاهش 5/1 درصدی رشد طلاق استان در سال 90 اشاره داشت و عنوان کرد: مهارت های زندگی بایستی از سنین خردسالی و برای سطوح مختلف با محتوای خوب مبتنی بر ارزش های دینی توسط مربیان کارآمد آموزش داده شود.

 

شرف الدین خانوداه را سکوی پرتاب افراد به سوی بهشت معرفی کرد و یادآوردشد: اخلاق بستر رشد حقیقی خانواده است.


وی اضافه کرد: آگاهی از مسائل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و فعالیت در آنها برای زن ها ضرورت دارد ولی باید بدانند راه ورود به اجتماع، پشت کردن به خانواده نیست بلکه مسیرش از خانواده است.

 

شایان ذکر است، همایش تجلیل از خانواده های معظم شهدا، جشنواره ورزشی دختران، اجرای طرح ترویج فرهنگ جهاد و شهادت، بازدید از بند نسوان و برگزاری کلاس طرح رحمت، کلنگ زنی پارک بانوان بابلسر، بازدید از مرکز نگهداری دختران بد سرپرست و بی سرپرست و برگزاری دوره های آموزشی متعدد ازجمله برنامه این هفته است.


پایان پیام/

کد خبر 131149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha