تشکیل کارگروه فکری تولید بازی رایانه ای در حوزه علمیه قم

رئیس بیناد ملی بازیهای رایانه ای راه اندازی 2 کارگروه فکری در حوزه علمیه قم به منظور تدوین سناریوهای ارزشی، دینی و مذهبی تولید بازیهای رایانه ای خبر داد.

دکتر بهروز مینایی، رئیس بنیاد ملی بازیهای رایانه ای کشور  با اعلام این خبر به خبرنگار شبستان گفت: تهیه زیرساخت های تولید بازی در کشور و تربیت نیروی انسانی مستعد سازنده بازیهای فاخر، از اهداف تشکیل این کارکروه ها است.


وی با اشاره به راه اندازی انستیتو ملی بازی سازی و تربیت کادر فنی هنری بنیاد به منظور تهیه این زیرساخت ها افزود: ورود محتوای فرهنگ اسلامی به بازیهای رایانه ای از دیگر اهداف تشکیل این کارگروه ها است.


رئیس بنیاد ملی بازیهای رایانه ای کشور تصریح کرد: فراخوان ساخت بازی بر اساس سناریوهای تدوین شده در این 2 کارگروه در آینده ای نزدیک اعلام می شود تا شرکتهای تولیدی آزاد این سناریوها را در اولویت تولید قرار دهند.


مینایی برگزاری دو جشنواره بازی ساز دانشجویی در مازندران و کاشان را از دیگر اقدامات آموزشی و زیرساختی این بنیاد دانست و گفت:جشنواره بازی سازی دانشجویی اسفند سال 90 در دانشگاه آزاد مازندران برگزار شد که اختتامیه این جشنواره در دهم خرداد 91 در این دانشگاه برگزار می شود.


وی جشنواره دوم را برگزاری نخستین دوره ملی رقابتهای دانشجویی بازی سازی رایانه ای در قالب مسابقات 48 ساعته حضوری دانشجویی طی روزهای 12 تا 14 اردیبهشت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد و گفت: این رقابتها نیز با هدف تشخیص استعدادهای ویژه دانشجویان در حوزه بازی، رقابت عملی و آشنایی آنها با صفر تا 100 تولید یک بازی مستقل برگزار شد.


به گفته وی، برگزاری این نوع مسابقات علاوه بر ایجاد انگیزه، رقابت و تشویق دانشجویان در تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص بازی ساز قابل رقابت با بازیهای خارجی کمک می کند.


بازی آموزشی رایانه ای استراتژیک در حوزه پتروشیمی و نفت رونمایی می شود


مینایی در ادامه از رونمایی چند بازی رایانه ای تولید شده برای مقطع سنی کودک، نوجوان و جوان در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: بازی آموزشی "طلای سیاه" برای گروه سنی 12 سال به بالا در پایان اردیبهشت یا اوایل خرداد رونمایی و به بازار عرضه می شود.
 

وی اظهار کرد: در این بازی نحوه استفاده از منابع و چینش آن از لحاظ دوری و نزدیکی از چاه های نفت ایران به شکل واقعی طراحی شده است تا بازیکن با ترسیم مسائل حوزه نفت و تاریخ ملی شدن این صنعت از ابتدا تا کنون آشنا شود.


به گفته وی، آموزش نحوه استفاده از منابع نفتی بویژه فرهنگ مصرف نفت خام از طریق پالایش آن و استفاده ثانویه از این مواد با توجیه اقتصادی و درآمد کلان حاصل از فروش این مواد ثانویه از دیگر اهداف ساخت "بازی طلای سیاه" است.


رئیس بنیاد ملی بازیهای رایانه ای یادآورشد: بازیکن در این بازی آموزشی متاثر از "سبک تایکون" بکارگیری مدیریت منابع در زمان محدود در کشور ایران را به اجرا می گذارد تا موفق شود.


مینایی خاطرنشان کرد: این بازی رایانه ای اولین بازی آموزشی استراتژیک در حوزه پتروشیمی و مواد نفتی است که بنیاد ملی بازیهای رایانه ای به جامعه بازیکنان تقدیم می کند.


رونمایی از بازی آموزشی" کایلو" با مفاهیم تربیتی برای سنین 3 تا 7 سال


به گفته وی، بازی آموزشی" کایلو" در ژانر کودک نیز شکل گرفته از یک شخصیت کارتونی در حال پخش از شبکه دو صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است که همزمان با شروع فصل تابستان و اوقات فراغت رونمایی و بصورت لوح فشرده و تحت فضای وب به بازار عرضه و توزیع می شود.


وی با تاکید بر علاقه بچه ها به شخصیت "کایلو" گفت: آموزش رفتارهای اخلاقی ،نحوه آداب معاشرت، کمک و احترام به والدین، تقویت ضریب هوشی و حافظه، افزایش قدرت یادگیری از جمله اهداف ساخت این بازی است.


به گفته وی، تولید بازی آموزشی" کایلو" پروژه مشترک بنیاد ملی بازیهای رایانه دانشگاه تهران، پژوهشکده هوش مصنوعی و دانشکده روان شناسی این دانشگاه است.

 

مینایی نتایج مثبت عملیاتی شدن در افزایش ضریب هوشی و قدرت یادگیری کودکان پس از عرضه این بازی در چند مهد کودک را خاطرنشان کرد و گفت: بر اساس بازی آموزشی کایلو 4 مقاله علمی و 2 پایان نامه کارشناسی ارشد تدوین شده است.
 

داستان جنگل، سیاره خاموش و زندگی جدید سارا در انتظار توزیع بخش خصوصی

رئیس بیناد ملی بازیهای رایانه ای از اتمام ساخت 3 بازی رایانه ای داستان جنگل برای گروههای سنی (4 تا 8 سال)، سیاره خاموش(8 تا 12 سال) و زندگی جدید سارا (10 تا 14 سال) در این بنیاد خبر داد و گفت: فراخوان توزیع این بازیها به بخش خصوصی اعلام شده و بنیاد در انتظار همکاری این بخش برای عرضه بازی به بازار است.


مینایی تاکید کرد: در صورتیکه بخش خصوصی از توزیع بعضی بازیهای رایانه ای تولید شده در بنیاد ملی بازیهای رایانه ای خودداری کند بنیاد این کار را از طریق شبکه پخش مویرگی به مردم عرضه می کند.


وی در پایان تولید بازی "فریاد آزادی" در بنیاد ملی رایانه ای با همکاری بخش خصوصی رونمایی از آن در روز ملی خلیج فارس با حضور وزیر ارشاد را یادآورشد و گفت: این بازی مبتنی بر زندگی خالو حسین دلواری و ترسیم جانفشانیهای دلیران تنگستان به کودکان و نوجوانان این مرز و بوم است.


به گفته وی، تولید بازی "خانم طلا " نیز به همت این بنیاد و همکاری بخش خصوصی در ژانر کودک برای گروه سنی 5 تا 9 سال دو هفته پیش به بازار عرضه و توزیع شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 131110

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha