به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان در نشست خبری که به مناسبت هفته هلال احمر با اصحاب رسانه برگزار کرد، گفت: هلال احمر و صلبیب سرخ همیشه پیام صلح و دوستی را برای بشریت به همراه دارند.
دکتر جمشید محمدی، با بیان اینکه روحیه نقد پذیری ما در جامعه بسیار پایین است، افزود: سازمان هایی که با مردم در ارتباط نزدیک تری هستند، هر چه بیشتر نقاط ضعف خود را بشناسند در کارها موفق تر خواهند بود.
وی رسانه و مطبوعات را آیینه انعکاس دهنده عملکرد دستگاه هایی دانست که به مردم ارائه خدمت می کنند.
محمدی بااشاره به شعار هلال احمر "در هر خانواده یک امدادگر" خاطرنشان کرد: ما به دنبال این هستیم که سطح آموزش و آگاهی جامعه را بالا ببریم چرا که معتقدیم نخستین گروهی که در حادثه می توانند حاضر بوده و کمک های اولیه را انجام دهند، خود مردم هستند.
وی اظهارکرد: با این آموزش ها می توانیم نسبت به کاهش خسارات ناشی از حوادث اقدام کرده و فرصت حضور امدادگران را با امکانات مورد نیاز فراهم کنیم.
دکتر محمدی بیان کرد: جمعیت هلال احمر این استان به لحاظ افزایش اعتبارات و امکانات امدادی، پیشرفت قابل ملاحظه ای نسبت به سال های گذشته داشته است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان باارائه گزارش عملکرد یکساله جمعیت هلال احمر گیلان اظهارکرد: تقویت ناوگان امدادی، خودروهای نجات، آمبولانس، واگذاری امکانات تخصصی برای نجات و رهاسازی مصدومان ازجمله اقدامات جمعیت هلال احمر گیلان است که در جهت پیشرفت و تقویت توان این مرکز صورت می گیرد.
وی از برپایی 3 پایگاه امداد جاده ای در رضوانشهر، تالش و لنگرود خبرداد و گفت: جمعیت هلال احمر گیلان در سال های گذشته اقدامات مناسبی به مناطق محرومی چون منجیل، دیلمان و رودسر انجام داده است.
محمدی تصریح کرد: بازسازی و تعمیرات پایگاه های امداد و نجات جاده ای و بهره مندی تمامی پایگاه ها از سیستم کامپیوتری از دیگر اقدامات این مرکز است.
وی همچنین از راه اندازی امداد و نجات لنگرود، ساخت و سازهای آموزشی، آموزش های چهارگانه امداد و نجات در مناطق مختلف استان، بحث امداد دریایی و بازسازی و افزایش قایق های موتوری و بهره مندی 200 هزار نفر از خدمات این مرکز درقالب طرح امدادی خبرداد.
دکتر محمدی درخصوص افزایش میزان اعتبارات جمعیت هلال استان گفت: در سال گذشته 62 میلیارد ریال علاوه بر تخصیص های مصوب شده، به جمعیت هلال احمر اعتبار تعلق گرفت.
وی اضافه کرد: از محل اعتبارات عمرانی توسط استاندار گیلان نیز 700 میلیون تومان به این مرکز کمک شده است.
دکتر محمدی به برگزاری انتخابات امدادگران برای نخستین بار در گیلان اشاره کرد و افزود: برگزاری این انتخابات به منظور افزایش سطح کیفیت ارائه خدمات امداد و نجات و صعود توان امدادی آنان است.
وی اظهارکرد: با توجه به اینکه حوادث مختلفی در سطح استان به وجود می آید، این مرکز به طور فعال و سریع در جهت اطلاع رسانی به کل کشور و امداد گام برداشته است.
محمدی همچنین از افزایش تعداد پایگاه های داوطلبی متشکل از یک تیم امدادی بانوان برای نخستین بار در سطح استان خبرداد و افزود: تمامی عوامل امدادگر در این پایگاه، بانوان هستند که توان امدادی خود را در مواقع ضروری به نمایش می گذارند.
پایان پیام/
نظر شما